Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Isparta Kudüs Platformu’ndan Kermes; Her Şey FİLİSTİN İçin

Isparta Kudüs Platformu’ndan Kermes; Her Şey FİLİSTİN İçin

ISPARTA 19.10.2023 18:54:00 0
Isparta Kudüs Platformu’ndan Kermes;  Her Şey FİLİSTİN İçin

İçinde İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilciliği başta olmak üzere 12 ayrı Sivil Toplum Kuruluşu olan Isparta Kudüs Platformu geliri Filistin’e gönderilmek üzere Kaymakkapı meydanında Kermes açtı. Söz konusu kermes üç gün sürecek.

Gerek Isparta’da gerek Türkiye’de ve gerekse dünya genelinde yardımda yarışan İnsani Yardım Vakfının (İHH) Isparta Temsilciliği önderliğinde; Burak Derneği, Anadolu Gençlik Derneği, El Ele Derneği, 15 Temmuz Birlik ve Demokrasi Derneği, Ensar Vakfı, Önder, M.T.T.B, Uyumder, İyilikder ve Peygamber Sevdalıları Derneği işbirliği ile Gıda ve Giyecek Kermesi düzenledi.

ISPARTA KUDÜS 

PLATFORMUNDAN KERMES 

Isparta’nın en yoğun merkezi olan Kaymakkapı Meydanında bugün başlayan kermeste İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilciliği Yönetiminin yanı sıra Kadın Kolları Başkanlığı gönüllüleri ve diğer paydaş derneklerin yönetim gönüllüleri görev alıyor. Gıda maddeleri ile yiyecek satışının yapıldığı kermes, vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.

BAŞKAN AKÇİL; “KERMESİMİZE VERİLECEK HER 

KATKI FİLİSTİNDEKİ KARDEŞLERİMİZE GİDECEK” 

Kermesin bugün sabah başladığını ve Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri olmak üzere üç gün süreceğini ifade eden İHH Isparta Temsilcisi Osman Akçil, herkesi kermese beklediklerini vurguladı.

“GAZZE’DE İSRAİL ZULMÜ GÖREN 

DİN KARDEŞLERİMİZİN YANINDAYIZ” 

Kermesten elde edilecek gelirin İsrail zulmü ve bombardumanı altında kalan, susuz, yiyeceksiz kalan din kardeşlerimize destek için gönderileceğini ifade eden Başkan Akçil; “Mağdurlara, mazlumlara, ihtiyaç sahiplerine, kurum ve kuruşlara yardım etmek için var olan İnsani Yardım Vakfı (İHH) hayır için çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir. Vakfımızın Isparta Temsilciliği olarak bu anlamda gönüllülerimizle, hanım kardeşlerimizle beraber çalışıyoruz. Bu doğrultuda bizimle birlikte 11 kardeş Sivil Toplum Kuruluşu (STK) ile işbirliği yaparak Kaymakkapı Meydanında düzenlemiş olduğumuz kermesimize sizde katılın ve kampanyada sizin de tuzunuz bulunsun” dedi.

“EMEĞİ GEÇENLERDEN

ALLAH RAZI OLSUN”

İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilcisi Osman Akçil, söz konusu kermesi ziyaret ederek, orada görev yapan herkese kermesin gerçekleşmesine vermiş oldukları emeklerinden dolayı teşekkür etti.

ISPARTA KUDÜS PLATFORMU 

KERMESİNDEN GÖRÜNTÜLER; 


Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °