Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Isparta İnsani Yardım Vakfı (İHH)’ndan; Yunus ÖZLER’e Ziyaret

Isparta İnsani Yardım Vakfı (İHH)’ndan; Yunus ÖZLER’e Ziyaret

ISPARTA 12.12.2023 16:59:00 0
Isparta İnsani Yardım Vakfı (İHH)’ndan;  Yunus ÖZLER’e Ziyaret

İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilcisi Osman Akçil ve bazı yönetim kurulu üyeleri, Medya32 İnternet Haber Sitesi İmtiyaz Sahibi Yunus Özler’i ziyaret etti. Akçil, Yunus Özler’in gerek İHH Ana Kademe Yönetim kurulunda verdiği hizmetlerden dolayı gerekse Isparta İHH’ya habercilik konusunda verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. 

AKÇİL; “ISPARTA İHH’YA BU ZAMANA 

KADAR ÖNEMLİ HİZMETLERİNİZ OLDU”

Dün saat 15.00’te Medya32’nin İmamzade İşhlanı 4. Katındaki Ofisinde gerçekleşen ziyarete; İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilcisi Osman Akçil’in yanı sıra Ana Kademe Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail Hakkı Kahraman ve Himmet Gürdal, Kadın Kolları Başkanı Zehra Efe ve Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fatime Dinçer ile yıllarda İHH’da görev yapan Sacit Altunya katıldı. Gazeteci Yunus Özler’in yaklaşık 10 Yıldır Isparta İHH’nin içinde yer aldığını ve kendisinin çeşitli kademelerinde görev yaptıktan sonra son 4 yılda Ana Kademe Yönetim Kurulunda görev aldığını ifade eden İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilcisi Osman Akçil, ziyarette yaptığı konuşmada; “Kendisi ile çok iyi bir çalışma sürecimiz oldu. Kendisine bugüne kadar verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. 

“ISPARTA İHH’NIN YAPTIĞI ÇALIŞMALARI

KAMUOYUNA EN GÜZEL ŞEKİLDE AKTARDI”  

Gerçekleştirilen ziyarette Gazeteci Yunus Özler’in Isparta İHH’ya verdiği basın ve haber desteğinden de bahseden Akçil; “Bilindiği gibi, basın bir toplum için son derece önemli bir unsur ve güçtür. Zira, gazeteler, televizyonlar ve teknolojinin gelişmesiyle birlikte hizmet vermeye başlayan internet siteleri bu noktada son derece önemli bir misyonu üstleniyorlar. Isparta halkı, şehirde olup bitenleri sizlerin sayesinde öğreniyor. Biz de Isparta İHH olarak yaptığımız çalışmaları kamuoyuna duyurabilmek için sizlerden yani basınımızdan çok destek alıyoruz. Bu konuda Isparta İHH Ana Kademe Yönetim Kurulu Üyemiz ve Medya32 İnternet Sitesi sahibi olan Yunus Kardeşimiz de sitesinde özellikle bizim tüm çalışmalarımıza haber olarak yer verdi. Bunun için de kendisine ayrıca çok teşekkür ediyorum. Zira, medya32’nin bizim haberlerimizi yayınlama konusunda ayrıca bir desteği oldu. Bundan dolayı da büyük memnuniyet duyuyoruz” dedi.

ÖZLER; “NAZİK ZİYARETİNİZDEN

DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM”

İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilcisi Osman Akçil ve bazı yönetim kurulu üyelerinin kendisine yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Medya32 İnternet Haber Sitesi İmtiyaz Sahibi Yunus Özler de konuşmasında; “Bilindiği gibi ben aynı zamanda İHH yönetim kurulundayım. Bir doğrultuda yaklaşık 4 yıl İHH binasında bizzat durarak hem oranın tüm iş ve işleyişinde görev yaptım. Hem de Medya32 Haber Sitemi Isparta İHH’nın tüm hizmetlerinin kamuoyuna duyrulması için çalıştım. Gerek şahsımı ziyaretiniz gerekse bugüne kadar verdiğim hizmetlerimin değerinin farkında olunması beni son derece mutlu etti. Bu nazik ziyaretinizden dolayı ziyaretime gelen arkadaşlara teşekkür ediyorum” dedi.

YUNUS ÖZLER’E

KUDÜS BİBLOSU

Ziyaretin sonunda ise, İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilcisi Osman Akçil, Medya32 İnternet Haber Sitesi İmtiyaz Sahibi Yunus Özler’e gerek Isparta İHH’ya verdiği yönetici ve basın desteğinden dolayı gerekse ziyaretin anlam ve önemine binaen; Müslümanlara yapılan zulmün bir türlü bitmediği ve Müslüman direnişinin simgesi olan ‘Kudüs’ Biblosu hediye etti.

ISPARTA İHH YÖNETİMİNİN YUNUS ÖZLER'E ZİYARETİNDEN GÖRÜNTÜLER;


Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °