Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Isparta İMO’ya Adaylık Başvurusunu yaptılar

Isparta İMO’ya Adaylık Başvurusunu yaptılar

ISPARTA 2.05.2024 19:25:00 0
Isparta İMO’ya Adaylık  Başvurusunu yaptılar

HABER: Yunus ÖZLER 

İnşaat Mühendisleri Odası Isparta Temsilcisi, Yüksek İnşaat Mühendisi Şeref Korkmaz ve Yönetiminin 10 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde yeniden aday olmayacaklarını acıkmamasının ardından Tuncay Güler ve ekibi adaylığını açıklayarak Yönetim olarak İMO Isparta Temsilciliğini ziyaret edip adaylık başvurusunda bulundular. 

İnşaat Mühendisleri Odası Isparta Temsilciliği olağan kongresi 10 Mayıs 2024 Cuma günü gerçekleştirilecek. 

KORKMAZ VE YÖNETİMİ 

GÖREVE TEKRAR TALİP DEĞİL

Bilindiği gibi, İnşaat Mühendisleri Odası Isparta Temsilcisi, Yüksek İnşaat Mühendisi Şeref Korkmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Berna Boşgelmez, Mehmet İzci, Ali Özdemir ve Fatih Dikmen geçtiğimiz günlerde bir açıklama yaparak 10 Mayıs’taki seçimlerde tekrar göreve talip olmadıklarını açıklamışlardı. 

ISPARTA İMO’YA İLK

ADAY TUNCAY GÜLER 

Bu açıklamanın ardından kamuoyunda gözler, İnşaat Mühendisleri Odası Isparta Temsilciliğinde göreve kimin geleceğine çevrilmişti. Bu doğrultuda, ilk aday da belli oldu. İnşaat Mühendisi Tuncay Güler ve ekibi adaylığını açıkladı. 

GÜLER VE EKİBİNDEN 

ISPARTA İMO’YA ZİYARET 

İnşaat Mühendisleri Odası Isparta Temsilciliği görevine talip olan İnşaat Mühendisi Tuncay Güler ve Yönetim Kurulu adayları geçtiğimiz gün İnşaat Mühendisleri Odası Isparta Temsilciliğini ziyaret ederek 10 Mayıs’ta yapılacak olan seçimler için adaylık başvurusunda bulundular. 

BAŞKAN KORKMAZ; “6 YIL BOYUNCA 

ODAMIZI EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETTİK”

Saat 11.00’de gerçekleştirilen ziyarette İl Temsilcisi Yüksek İnşaat Mühendisi Şeref Korkmaz ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılanan İnşaat Mühendisi Tuncay Güler ve ekibi bir süre görüşme yaptı. Ziyarette bir konuşma yapan mevcut İl Temsilcisi Şeref Korkmaz, 6 Yıldır İnşaat Mühendisleri Odası Isparta Temsilcilik Kurulu olarak yaptıkları bu görevi 10 Mayıs 2024 tarihinde yapılacak olan seçimlerde bırakacaklarını ve tekrar aday olmayacaklarını belirterek; “Göreve geldiğimiz günden buyana bir kesimin değil tüm kesimlerin yönetimi olarak görev yaptık, Mesleğimize, meslektaşlarımıza ve şehrimize hizmet ettik. Odanın bayrağını daha yükseklere taşıyarak Isparta Temsilciliğinin Şube olması için atılabilecek tüm adımları attık. Her zaman meslektaşlarımızın yanında olduk. İMO Isparta Temsilciliği bugün şehrimizin en aktif, en başarılı mesleki ve sivil toplum örgütü kuruluşlarından birisidir. Odamıza siyaset sokmadan, İnşaat Mühendisleri Odasını akademik, bilimsel, mesleğimize ve kentimize yapılacak çalışmalarda daha da öne çıkardık. Katılımcı bir yönetim anlayışı ile inşaat mühendisliği ve inşaat mühendislerinin onurunu en üst seviyede tuttuk. 

“BU GÖREVE TALİP OLAN TUNCAY ARKADAŞIMIZ 

VE EKİBİNE BAŞARILAR DİLİYORUM” 

Sizler bu göreve talip olduğunuzu bize ilettiniz. Bundan dolayı bizlerde çok memnun olduk. Isparta Temsilcilik kuruluna aday olan değerli meslektaşlarımız sayın Tuncay Güler ve ekibine şimdiden başarılar dilerim” dedi. 

GÜLER; “ŞEREF BAŞKANIMIZA VE 

YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM” 

Göreve talip olan İnşaat Mühendisi Tuncay Güler de ziyarette yaptığı konuşmada; “İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şubesi Isparta Temsilciliğinde 10 Mayıs 2024 Cuma Günü yapılacak olan Temsilcilik Kurulu seçimlerinde; Mesleğin gelişmesi, Meslektaşlarımızın onur, hak, yetki ve mesleki çıkarlarını korumak ve geliştirmek amacı ile aday olduğumuzu açıkladık ve bugün de bu ziyaretle ben ve ekibimle birlikte aday başvurumuzu resmileştirmiş olduk. 

Ben, 6 yıl boyunca bu görevi en iyi şekilde yapar İnşaat Mühendisleri Odası Isparta Temsilcisi değerli arkadaşımız Şeref Korkmaz ve Yönetimine çok teşekkür ediyorum ve biz de onların bıraktığı yerden görevi alarak temsilciliğimizi daha da iyi noktalara getirmek için çaba göstereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” dedi.


Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °