Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Isparta İMO’nun Ev Sahipliğinde; K. Maraş Depremi Masaya Yatırılacak

Isparta İMO’nun Ev Sahipliğinde; K. Maraş Depremi Masaya Yatırılacak

ISPARTA 15.03.2023 14:36:00 0
Isparta İMO’nun Ev Sahipliğinde;  K. Maraş Depremi  Masaya Yatırılacak

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Isparta Temsilcisi Şeref Korkmaz, SDÜ Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü, Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü ve kendilerinin işbirliğinde K. Maraş Depreminin artıları, eksilerinin ayrıntılı olarak değerlendirileceğini bildirdi. 

Söz konusu panelin 16 Mart Perşembe yani yarın günü saat 14’de Oda toplantı salonunda yapılacağını ifade eden İnşaat Mühendisleri Odası Isparta Temsilciliği toplantı salonunda başlayacağını ifade eden Başkan Korkmaz; “6 Şubat 2023 Tarihinde yaşamış olduğumuz Kahramanmaraş ve 10 ili etkileyen deprem felaketinin oluşturmuş olduğu hasarlar, hasarların nedenleri, uygulama hataları ve almamız gereken önlemlerin konuşulacağı panel yapılacaktır.

Deprem bölgesinde incelemesini tamamlayan Süleyman Demirel Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Görevlileri

- Prof. Dr. Fuat DEMİR,

- Doç. Dr. İlyas Devran ÇELİK,

- Doç. Dr. Hamide KABAŞ,

- Doç. Dr. Hakan DİLMAÇ ve Isparta Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Abdullah BORCA'nın katılımı ile panelimiz, 16.03.2023 Tarih ve saat 14:00’ de İnşaat Mühendisleri Odası Isparta Temsilciliği toplantı salonunda yapılacaktır” dedi. 

 


Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °