Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Isparta İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Sarıdaş’tan; Kadir Gecesi Mesajı

Isparta İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Sarıdaş’tan; Kadir Gecesi Mesajı

ISPARTA 17.04.2023 10:46:00 0
Isparta İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Sarıdaş’tan;  Kadir  Gecesi  Mesajı

Isparta Bağımsız Milletvekili Adayı Mustafa Aydemir Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Bin aydan daha hayırlı olarak bilinen Kadir Gecesinin önemine değinen Aydemir Kadir Gecesi mesajında şu görüşlere yer verdi: “Bin aydan daha hayırlı olduğu yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’de müjdelenen mübarek Kadir Gecesi’ne kavuşmuş bulunmaktayız. Başı rahmet, ortası mağfiret sonu azaptan kurtuluş olarak bilinen Ramazan Ayı’nın son günlerini idrak etmekteyiz.

Yüce Kitabımız Kur’an-ı Kerim’de ‘Bin aydan daha hayırlı’ olduğu bildirilen Kadir Gecesi’ne ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşamaktayız. Kadir Gecesi Ramazan Ayı içerisinde bulunan en kıymetli gecedir. 

Barışın, kardeşliğin ve güzelliğin öğütlendiği; dostluğun, merhametin ve muhabbetin övüldüğü; ayrılığın, nifakın, dargınlığın ve küslüğün reddedildiği kutlu dinimizin buyruklarında ihtiyacımız olan manevi tılsımın varlığı olan bu gece hepimiz için ilahi nimettir.

Bu Mübarek Kadir Gecesi’nin tüm İslam Alemine, Vatanımıza, Milletimize, Ülkemizin bölünmez bütünlüğüne, hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim. Bu vesile ile tüm Ispartalı Hemşerilerimin Kadir Gecesini en içten dileklerimle tebrik ediyorum.” 


Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °