Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Isparta İHH’nın ‘Hayır Çarşısı’ Kermesleri Devam Ediyor

Isparta İHH’nın ‘Hayır Çarşısı’ Kermesleri Devam Ediyor

ISPARTA 6.12.2022 15:28:00 0
Isparta İHH’nın ‘Hayır Çarşısı’ Kermesleri  Devam Ediyor

 

 

 

 

İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilciliği Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen Hayır Çarşıları tüm hızıyla sürüyor. İlki Kaymakkapı Meydanında açılan "Hayır Çarşısı" Kermesinin ikincisi bugün Kavaklı Cami Avlusunda açtı. 

 

Gerek Isparta’da gerek Türkiye’de ve gerekse dünya genelinde yardımda yarışan İnsani Yardım Vakfının (İHH) Isparta Temsilciliği Kadın Kolları Başkanlığı, ‘Hayır Çarşısı’ adıyla Gıda ve Giyecek Kermesleri düzenliyor. 

ISPARTA İHH’DAN

İKİNCİ HAYIR ÇARŞISI 

KERMESİ 

 

Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilciliği ‘Hayır Çarşısı’ Kermeslerine devam ediyor. Geçtiğimiz Cumartesi günü Isparta’nın en yoğun merkezi olan Kaymakkapı Meydanında gerçekleştirilen Hayır Çarşısı Kermesinin ardından bugün de ikinci Hayır Çarşısı Kermesi Kavaklı Cami Avlusunda açıldı. Isparta Temsilciliği Yönetiminin yanı sıra Kadın Kolları Başkanlığı gönüllüleri görev aldığı, gıda maddeleri ile yiyecek satışının yapıldığı kermes, vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. 

BAŞKAN EFE; “İKİNCİ KERMESİMİZİ AÇTIK” 

İkinci Hayır Çarşısı Kermesinin bugün sabah başladığını ve akşam saatlerine kadar süreceğini ifade eden İHH Kadın Kolları Başkanı Zehra Efe, kermese gelmek isteyenlerin henüz geç kalmadığını belirterek, herkesi beklediklerini vurguladı. 

“ÇANTASIZ ÖĞRENCİ 

KALMAYACAK” 

Kermesten elde edilecek gelirin İHH Genel Merkezimizin Suriye’deki çocuklar için başlattığı ‘Çanta’ Projesinde kullanılacağını ifade eden Başkan Efe; “Mağdurlara, mazlumlara, ihtiyaç sahiplerine, kurum ve kuruşlara yardım etmek için var olan İnsani Yardım Vakfı (İHH) hayır için çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir. Vakfımızın Isparta Temsilciliği olarak bu anlamda gönüllülerimizle, hanım kardeşlerimizle beraber çalışıyoruz. Bu doğrultuda Hayır Çarşısı Kermesimizin ikincisini bugün Kavaklı Cami Avlusunda düzenlemiş buluyoruz. Kermesimize tüm Isparta halkını bekliyoruz” dedi. 

ISPARTA İHH’NIN KERMESİNDEN GÖRÜNTÜLER; 

 


Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °