Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Isparta İHH’dan Vali Aydın Baruş’a Ziyaret; Yer Sorunu Görüşüldü

Isparta İHH’dan Vali Aydın Baruş’a Ziyaret; Yer Sorunu Görüşüldü

ISPARTA 22.06.2023 19:35:00 0
Isparta İHH’dan Vali Aydın Baruş’a Ziyaret;  Yer Sorunu Görüşüldü

İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilcisi Osman Akçil ve Yönetim Kurulu üyeleri, Vali Aydın Baruş’u makamında ziyaret ederek yer arayışlarına çözüm konusunda görüş alışverişinde bulundular.  

İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilcisi Osman Akçil ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Kadın Kolları Başkanı Zehra Efe ve Kadın Kolları üyeleri ile İHH Gönüllüsü Taj Mohammed geçtiğimiz gün Vali Aydın Baruş’a ziyarette bulundular.

AKÇİL; “YER ARAYIŞIMIZ SÜRÜYOR” 

Geçtiğimiz gün saat 14.00’da gerçekleştirilen ziyarette bir konuşma yapan İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilcisi Osman Akçil, yaklaşık 7 yıldır faaliyetlerini sürdürdükleri Kahramanlar Apartmanının depreme dayanıksız çıktığını ve oradan ayrılarak yeni bir yere taşınacaklarını belirterek; “Sayın Valim bu konuda sizlerden de destek bekliyoruz” dedi. İHH Yönetiminin olabilecek binalar hakkında bilgi vermesi üzerine Vali Baruş, Maliye karşısındaki Sağlık Müdürlüğü ek binasının durumu hakkında Sağlık Müdürünü arayarak bilgi aldı ve söz konusu binanın faal olarak kullanıldığını söyledi. Maliyenin üstündeki SGK binasının ise bir bölümünün hali hazırda SGK tarafından arşive ve benzeri işlerde kullanıldığını ve binanın çok eski olduğunu ve İHH için binanın sıkıntılı olabileceğini söyledi. 

VALİ BARUŞ’TAN İHH’YA

KURBAN BAĞIŞI 

İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilcisi Osman Akçil, ziyarette ayrıca, İHH olarak gerek Isparta gerek Türkiye ve gerekse dünya genelinde yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgiler vererek ilgi alaka ve nazik ev sahipliğinden dolayı kendilerine teşekkür etti. Başkan Akçil, İHH olarak bu yılki kurban bedelinin 3.700 TL olarak belirlendiğini söylemesi üzerine Vali Baruş, İHH’ya bir adet kurban hissesi bağışında bulundu. Başkan Akçil de, Vali Baruş’a bu duyarlı hareketinden dolayı teşekkür etti. 


Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °