Bugün, 22 Mayıs 2024 Çarşamba

Isparta İHH’dan Serkan Keskin’e; Hayırlı Olsun Ziyareti

Isparta İHH’dan Serkan Keskin’e; Hayırlı Olsun Ziyareti

ISPARTA 28.03.2023 18:24:00 0
Isparta İHH’dan Serkan Keskin’e;  Hayırlı Olsun Ziyareti

İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilcisi Osman Akçil ve Yönetim Kurulu üyeleri, geçtiğimiz günlerde Ak Parti İl Başkanlığına atanan Serkan Keskin’i makamında ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dileklerinde bulundular

AKÇİL; “YENİ GÖREVİNİZ

HAYIRLI OLSUN”

Bugün saat 14.00’de gerçekleştirilen ziyarette bir konuşma yapan İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilcisi Osman Akçil, geçtiğimiz günlerde Ak Parti İl Başkanlığına atanan Serkan Keskin’e yeni görevinin hayırlı uğurlu olması dileğinde bulunarak, yardımlar konusunda Ak Parti hükümeti ile işbirliği içinde çalışmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti ve nazik ev sahipliğinden dolayı kendisine teşekkür etti. 

“YARDIM ÇALIŞMALARIMIZA 

DEVAM EDİYORUZ”

Ziyarette bir konuşma yapan Başkan Akçil; “Bilindiği gibi bizler İHH olarak her zaman yardıma muhtaç ve mazlumların yanındayız. Bu yolda siyasi iradeyle işbirliği içinde yürüyoruz. Bundan dolayı çok teşekkür ediyorum. Ak Parti İl Başkanlığına atanan Serkar Keskin kardeşimize de başarılar diliyorum. inşaallah bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da daha iyi hizmet ederek partiyi bulunduğu noktadan daha iyi noktalara taşımak için gayret gösterecektir. Ben, çalışmalarında tüm İHH ailesio olarak başarılar diliyorum” dedi.

BAŞKAN KESKİN; “ZİYARETİNİZ

İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM”

İHH Heyetinin kendisine yaptığı bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ak Parti İl Başkanı Serkan Keskin de ziyarette yaptığı konuşmada; “Öncelikle bu nazik ziyaretinizden dolayı Osman Akçil Hocamızın nezdinde tüm yönetim kurulu üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi. 


Çarşamba 26 ° / 14.9 °
Perşembe 26.2 ° / 10.9 °
Cuma 20.7 ° / 10.3 °