Bugün, 21 Mayıs 2024 Salı

Isparta İHH’dan Selami Kılınç’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Isparta İHH’dan Selami Kılınç’a Hayırlı Olsun Ziyareti

ISPARTA 1.12.2022 16:32:00 0
Isparta İHH’dan Selami Kılınç’a Hayırlı Olsun Ziyareti

İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilcisi Osman Akçil ve Yönetim Kurulu üyeleri, geçtiğimiz günlerde yapılan kongrede göreve seçilen Eğitim Bir – Sen Isparta Şubesi Başkanı ve Memur – Sen İl Temsilcisi Selami Kılınç’ı makamında ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dileklerinde bulundular.

 

İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilcisi Osman Akçil ve Yönetim Kurulu üyeleri Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı İsa Aytuna ile Basın ve Medya’dan Sorumlu Başkan Yardımcısı Yunus Özler geçtiğimiz günlerde yapılan kongrede göreve seçilen Eğitim Bir – Sen Isparta Şubesi Başkanı ve Memur – Sen İl Temsilcisi Selami Kılınç’ı makamında ziyarette bulundular. Ziyarette Eğitim Bir – Sen Isparta Şubesi Mali İşler Başkanı Remzi Özdemir de hazır bulundu.

AKÇİL; “YENİ GÖREVİNİZ

HAYIRLI OLSUN”

Dün saat 15.00’te gerçekleştirilen ziyarette bir konuşma yapan İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilcisi Osman Akçil, Başkan Selami Kılınç’a yeni görevinin hayırlı uğurlu olması dileğinde bulunarak, Eğitim Bir – Sen ile İHH’da birlikte çalışmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti ve nazik ev sahipliğinden dolayı kendisine teşekkür etti.

“EĞİTİM BİR – SEN

BİZİM PROJE PAYDAŞIMIZ”

Ziyarette bulundukları Selami Kılınç’ın başarılı bir müdürlüğünün yanı sıra halkın ve vatandaşların yararına olan her türlü çalışma ve projede yer aldığını ve bu nedenle Eğitim Bir – Sen’i İHH’nın proje paydaşı olarak gördüklerini vurgulayan Başkan Akçil; “Bilindiği gibi bizler İHH olarak her zaman yardıma muhtaç ve mazlumların yanındayız. Bu yolda Selami Hocamızla birlikte yürüdüğümüzü de söylemek mümkündür. Zira kendisi halkın ve vatandaşların yararına olan her türlü çalışma ve projede yer almaktadır. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Selami Hocamıza, yeni göreve seçildiği gerek Eğitim Bir – Sen Şube Başkanlığı görevinde gerekse Memur – Sen İl Temsilciliği görevinde tüm İHH ailesi olarak başarılar diliyorum. Kendisinin Eğitim Bir – Sen ve Memur – Sen Isparta Temsilciliğine bulunduğu noktadan daha yukarılara çıkaracağına inanıyorum” dedi.

KILINÇ; “ZİYARETİNİZ

İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM”

İHH Heyetinin kendisine yaptığı bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Eğitim Bir – Sen Isparta Şubesi Başkanı ve Memur – Sen Isparta İl Temsilcisi Selami Kılınç ise ziyarette yaptığı konuşmada; “Öncelikle bu nazik ziyaretinizden dolayı Osman Akçil Hocamızın nezdinde tüm yönetim kurulu üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

“SİZİNLE BİRLİKTE ÇALIŞMAKTAN

BÜYÜK MUTLULUK DUYUYORUM”

Evet, Osman Hocamızın ve Başkanımızın da dediği gibi bizler Eğitim Bir – Sen olarak ilimizin eğitimine hizmetin yanı sıra halkımızın ve vatandaşlarımızın yararına olan her çalışmada varız. Bu noktada İHH ile ortaklaşa çalışıyoruz. Bundan da büyük mutluluk duyuyorum” dedi.

SELAMİ KILINÇ’A

KUDÜS BİBLOSU

Ziyaretin sonunda ise, İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilcisi Osman Akçil, Eğitim Bir – Sen Isparta Şubesi Başkanı ve Memur – Sen Isparta İl Temsilcisi Selami Kılınç’a ziyaretin anlam ve önemine binaen; Müslümanlara yapılan zulmün bir türlü bitmediği ve Müslüman direnişinin simgesi olan ‘Kudüs’ Biblosu hediye etti.

ISPARTA İHH YÖNETİMİNİN SELAMİ

KILINÇ’A ZİYARETİNDEN GÖRÜNTÜLER;

 

 


Salı 27.2 ° / 13.9 °
Çarşamba 26 ° / 14.9 °
Perşembe 26.2 ° / 10.9 °