Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Isparta İHH’dan Memur – Sen İl Temsilcisi Selami Kılınç’a; Hayırlı Olsun Ziyareti

Isparta İHH’dan Memur – Sen İl Temsilcisi Selami Kılınç’a; Hayırlı Olsun Ziyareti

ISPARTA 25.07.2023 17:59:00 0
Isparta İHH’dan Memur – Sen İl Temsilcisi Selami Kılınç’a;  Hayırlı Olsun Ziyareti

İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilcisi Osman Akçil ve Yönetim Kurulu üyeleri, geçtiğimiz günlerde yapılan seçimle tekrar Memur – Sen Isparta Temsilciliği görevine seçilerek güven tazeleyen Selami Kılınç’ı makamında ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dileklerinde bulundular. 

İHH Isparta Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akçil ve Yönetim Kurulu üyeleri bugün Memur – Sen Isparta Temsilcisi ve Eğitim Bir – Sen Isparta Şube Başkanı Selami Kılınç’a ziyarette bulundular. 

AKÇİL; “GÖREVİNİZ

HAYIRLI OLSUN”

Bugün saat 16.30’da gerçekleştirilen ziyarette bir konuşma yapan İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilcisi Osman Akçil, geçtiğimiz günlerde yapılan seçimle tekrar Memur – Sen Isparta Temsilciliği görevine seçilerek güven tazeleyen Selami Kılınç’a hayırlı uğurlu olması dileğinde bulunarak,  İHH olarak gerek Isparta gerek Türkiye ve gerekse dünya genelinde yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgiler vererek ilgi alaka ve nazik ev sahipliğinden dolayı kendilerine teşekkür etti. Ziyarette ayrıca, Memur – Sen ile İHH’nın işbirliği içinde yaptıkları çalışmalar hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu.

“NEZAKETİNİZDEN

DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM”

İHH Heyetinin kendisine yaptığı bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Memur – Sen Isparta Temsilcisi ve Eğitim Bir – Sen Isparta Şube Başkanı Selami Kılınç da ziyarette yaptığı konuşmada; “Öncelikle bu nazik ziyaretinizden dolayı Osman Akçil Hocamızın nezdinde tüm yönetim kurulu üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

“İHH, BİR ÇOK HAYIR İŞİNDE BİRLİKTE 

ÇALIŞTIĞIMIZ BİR KURULUŞTUR”

İHH benim çok önemsediğim ve değer verdiğim bir Sivil Toplum Kuruluşudur. İHH dünya çapında hizmet veren bir yardım kuruluşudur. Dolayısıyla, İHH’nın yürüttüğü faaliyetlerini yakından takip ediyorum. Gerek yurt içinde gerek yurt dışında yardıma muhtaçlara hizmet anlamında çok güzel çalışmalar yapıyor. Kaldı ki, bir çok konuda Memur – Son olarak İHH ile işbirliği içinde çalışmalar yapıyoruz.

“HALKIMIZA HİZMET ÇITASINI DAHA DA YUKARILARA ÇIKARARAK ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Sendikam konusunda ise, dilek ve temennilerimiz için teşekkür ediyorum. Evet, bilindiği gibi ben bir dönem Memur – Sen İl Temsilciliği yaptım. geçtiğimiz günlerde yaptığımız seçimler neticesinde sağolsun arkadaşlarımızın teveccühü ile bu göreve yeniden seçildim. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da gerek üyelerimize gerekse Isparta halkımıza daha fazla hizmet etmek, daha iyi hizmet etmek ve Memur – Sen’imizi bulunduğu noktadan daha yukarılara çıkarmak için gayret göstereceğiz. Ben, çalışmalarında tüm İHH ailesine başarılar diliyorum” dedi. 


Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °