Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Isparta İHH’dan Gül Festivali’nde Tanıtım Standı

Isparta İHH’dan Gül Festivali’nde Tanıtım Standı

ISPARTA 2.06.2023 17:15:00 0
Isparta İHH’dan Gül Festivali’nde Tanıtım Standı

İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilciliği Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Isparta Gül Festivali etkinlikleri kapsamında 113. Caddede Tanıtım ve Kermes Standı açıldı. Söz konusu stand festival boyunca açık kalacak. 

Gerek Isparta’da gerek Türkiye’de ve gerekse dünya genelinde yardımda yarışan İnsani Yardım Vakfının (İHH) Isparta Temsilciliği Kadın Kolları Başkanlığı, bugün başlayan Isparta Uluslararası Gül Festivali etkinlikleri çerçevesinde stand açtı. Söz konusu standı ziyaret edenlere hem İHH tanıtım broşürleri veriliyor hem de çeşitli yiyecekler satılıyor. 

ISPARTA İHH’DAN

TANITIM STANDI

Isparta’nın dünyaca ünlü meşhur ürünü olan Gül’ün Festivali bugün başladı. Isparta Belediyesi organizasyonunda gerçekleştirilen festival 2 – 4 Haziran 2023 tarihlerinde yani Pazar güne kadar devam edecek. Belediye, festival kutlamaları ve etkinlikleri çerçevesinde 113. Cadde üzeri ve ITKM önünde çeşit kurum ve kuruluşlar ile sivil toplum kuruluşlarına stand açma imkanı verdi. Bu doğrultuda, söz konusu cadde üzerinde İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilciliği Kadın Kolları Başkanlığı tarafından tanıtım ve kermes standı açıldı. Standda, İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilciliği Yönetiminin yanı sıra Kadın Kolları Başkanlığı gönüllüleri görev aldı. Gıda maddeleri ile yiyecek satışının yapıldığı stand, vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.

BAŞKAN EFE; “HEM FESTİVALİMİZE 

VE STANDIMIZA BEKLİYORUZ”

Belediye Başkanlığına kendilerine sunduğu bu stand imkanından dolayı teşekkür eden Isparta İHH Kadın Kolları Başkanı Zehra Efe, hem festival etkinliklerine hem açmış oldukları standa herkesi beklediklerini söyledi. 

“STANDDAN ELDE EDİLECEK GELİR 

YARDIMDA KULLANILACAK”

Söz konusu mekanda standın fetival boyunca açık olacağını vurgulayan Başkan Efe; “Mağdurlara, mazlumlara, ihtiyaç sahiplerine, kurum ve kuruşlara yardım etmek için var olan İnsani Yardım Vakfı (İHH) hayır için çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir. Vakfımızın Isparta Temsilciliği olarak bu anlamda gönüllülerimizle, hanım kardeşlerimizle beraber çalışıyoruz. Bu doğrultuda Isparta Gül Festivalimiz kapsamında 113. Cadde üzerinde açmış olduğumuz standım ve kermes standımıza sizde katılın ve mazlumlara yardımda sizin de tuzunuz bulunsun” dedi.

AKÇİL; “EMEĞİ GEÇENLERDEN

ALLAH RAZI OLSUN”

İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilcisi Osman Akçil, söz konusu standın açılmasına vesile olan başta Isparta Belediye Başkanlığına ile İHH Kadın Kolları Başkan ve Mensupları olmak üzere tüm yönetim kurulu ve İHH Gönüllülerine emeklerinden dolayı teşekkür etti.

GÜL FESTİVALİNDE AÇILAN ISPARTA 

İHH STANDINDAN GÖRÜNTÜLER; 

 

 


Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °