Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Isparta İHH’dan Gaziler Derneğine Ziyaret

Isparta İHH’dan Gaziler Derneğine Ziyaret

ISPARTA 21.07.2023 14:12:00 0
Isparta İHH’dan  Gaziler Derneğine Ziyaret

Isparta İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı Osman Akçil ve bazı yönetim kurulu üyeleri Türkiye Harp Malulü ve Gazi, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şubesini ziyaret etti. 

AKÇİL; “ŞEHİT AİLELERİ 

YARARINA STAND AÇTIK” 

Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen ziyarette bir konuşma yapan İHH Isparta Şubesi Başkanı Osman Akçil; “15 Temmuz Hain Darbe Girişiminin 7. Yıldönümü olan geçtiğimiz Cumartesi günü Isparta İHH olarak 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanında şehit ailelerimiz yararına bir stand açmıştık. Buradan elde ettiğimiz geliri Türkiye Harp Malulü ve Gazi, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şubemize teslim etmek istiyoruz. Bu doğrultuda, derneğimizi ve derneğimizin değerli başkanı Ali Savcı beyi ziyaret etmiş bulunmaktayız. Ben, bir kez daha şehitlerimizi ve ebediyete irtihal etmiş gazilerimizi rahmetle anıyor, hayattaki gazilerimize geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum" dedi.

ALİ SAVCI; “BU NAZİK DÜŞÜNCENİZ

İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM” 

Türkiye Harp Malulü ve Gazi, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şubesi Başkanı Ali Savcı da ziyarette yaptığı konuşmada; “Öncelikle bu nazik ziyaretlerinden dolayı Isparta İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı Osman Akçil ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Evet, Isparta İHH’nın açmış olduğu stanttan bilgimiz ve bu konudaki yani standdan elde edilen geliri derneğimize bağışlamak gibi güzel düşünceleri olduğu için de kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

ŞEHİT AİLELERİ ISPARTA 

İHH’YI ZİYARET EDECEK 

Ziyarette, söz konusu bağışın şehit ailelerine bizzat takdim edilmesi için Türkiye Harp Malulü ve Gazi, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şubesi Başkanı Ali Savcı ile birlikte, belirlenen dernek üyesi şehit ailelerinin önümüzdeki hafta içinde Isparta İHH’yı ziyaret etmesine karar verildi. 

Ziyaretin sonunda ise; Türkiye Harp Malulü ve Gazi, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şubesi Başkanı Ali Savcı, Isparta İHH İnsani Yardım Derneği yöneticilerini Şubenin bölümlerini gezdirerek bilgilendirme yaptı. 

 


Anahtar Kelimeler: Isparta Gaziler Derneğine Ziyaret
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °