Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Isparta İHH’dan Emniyet Müdürü Turanlı’ya; Polis Bayramı Kutlaması

Isparta İHH’dan Emniyet Müdürü Turanlı’ya; Polis Bayramı Kutlaması

ISPARTA 11.04.2023 16:20:00 0
Isparta İHH’dan Emniyet Müdürü Turanlı’ya;  Polis Bayramı Kutlaması

İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilcisi Osman Akçil ve Yönetim Kurulu üyeleri, Isparta Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı’yı makamında ziyaret ederek ’10 Nisan Polis Bayramı’nı kutladılar. 

İHH Isparta Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akçil ve Yönetim Kurulu üyeleri Ruhi Uygun, Yunus Özler ve İbrahim Ayter ile birlikte Polis Teşkilatının Kuruluşunun 178. Yıldönümü ve Polis Bayramı münasebetiyle bugün Emniyet İl Müdürü Ahmet Metin Turanlı’ya ziyarette bulundular.

AKÇİL; “POLİS BAYRAMINI

KUTLUYOR, BAŞARILAR DİLİYORUZ” 

Bugün saat 10.00’da gerçekleştirilen ziyarette bir konuşma yapan İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilcisi Osman Akçil, ziyarette yaptığı konuşmasında; “Müdürüm, şahsınızın nezdinde tüm Polis Teşkilatının 178. Kuruluş Yıldönümü ve 10 Nisan Polis Bayramını kutluyor, çalışma ve başarılarınızın devamını diliyorum” dedi. 

TURANLI; “ZİYARETİNİZ İÇİN

TEŞEKKÜR EDERİM”

İHH Heyetinin kendisine yaptığı bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Emniyet İl Müdürü Ahmet Metin Turanlı da ziyarette yaptığı konuşmada; “Öncelikle bu nazik ziyaretinizden dolayı Osman Akçil Hocamızın nezdinde tüm yönetim kurulu üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Müdürlüğüm konusunda ise, dilek ve temennileriniz için teşekkür ediyorum. Isparta halkımıza hizmet etmek, daha iyi hizmet etmek ve Emniyet teşkilatımızı bulunduğu noktadan daha yukarılara çıkarmak için gayret göstermeye devam ediyoruz. Ben, çalışmalarında tüm İHH ailesine başarılar diliyorum” dedi.


Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °