Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Isparta İHH’dan Depremzedelere Ziyaret

Isparta İHH’dan Depremzedelere Ziyaret

ISPARTA 11.05.2023 13:12:00 0
Isparta İHH’dan  Depremzedelere Ziyaret

İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta İl Temsilcisi Osman Akçil ve yönetim kurulu üyeleri K. Maraş merkezli depremlerin ardından Isparta’ya gelen ve Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi görmekte olan depremzedeleri ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular. 

‘Asrın felaketi’ olarak nitelenen depremlerin ardından deprem bölgesinden Isparta’ya yaklaşık 13 bin vatandaş geldi. Bir kısmı KYK yurtlarına bir kısmı da Isparta’daki akrabalarının yanına yerleştirilen depremzedelerin bir kısmının ise hastanede tedavilerine devam ediliyor. İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta İl Temsilcisi Osman Akçil ve yönetim kurulu üyeleri K. Maraş merkezli depremlerin ardından Isparta’ya gelen ve Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi görmekte olan depremzedeleri ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular. Yöneticiler, tedavi gören depremzedelere geçmiş olsun dileklerini iletirken onlara ve çocuklarına da bir takım hediyeler takdim ettiler. 

AKÇİL; “ONLARIN DERTLERİNE 

DERMAN OLMAYA ÇALIŞIYORUZ” 

İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta İl Temsilcisi Osman Akçil, depremzedelerin kendilerinde ve özellikle de çocuklarda depremin travmasını gidermek için ellerinden geleni yaptıklarını belirterek; “Depremzede kardeşlerimiz ziyaretten çok memnun kaldı. Onların yüzü gülsün diye çaba sarf ediyoruz. Bu tür aktivitelerle onlara her konuda destek olmaya devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

Depremzede aileler de Isparta İHH yönetimi ve gönüllülerine ilgilerinden dolayı teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler: Isparta Depremzedelere Ziyaret
Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °