Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Isparta İHH’dan Deprem Bölgesine Bir TIR Un Gönderdi

Isparta İHH’dan Deprem Bölgesine Bir TIR Un Gönderdi

ISPARTA 11.02.2023 20:59:00 0
Isparta İHH’dan  Deprem Bölgesine Bir TIR Un Gönderdi

Geçtiğimiz Çarşamba günü deprem bölgesine Konteyner, Seyyar Tuvalet ve çeşitli giyecek ve yiyeceklerden oluşan bir TIR ihtiyaç malzemesi gönderen Isparta İHH, bugün de deprem bölgesine bir TIR Un gönderdi. 

İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilciliği, geçtiğimiz Pazartesi günü meydana gelen ve 10 ili vuran 7,7 şiddetindeki depremde mağdur olan binlerce vatandaşa çare olmaya devam ediyor. 

İHTİYAÇ MALZEMELERİNDEN

SONRA ŞİMDİ DE UN GÖNDERDİLER 

Isparta İHH, bu kapsamda geçtiğimiz Çarşamba günü deprem bölgesine Konteyner, Seyyar Tuvalet ve çeşitli giyecek ve yiyeceklerden oluşan bir TIR ihtiyaç malzemesinin ardından bugün de deprem bölgesine bir TIR Un gönderdi.

AKÇİL; “İHH, 

DEPREMZEDELERİN 

YANINDADIR”

İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilcisi Osman Akçil, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, İHH’nın her zaman ve mekanda yardıma muhtaç, mazlum vatandaşlara yardım elini uzattığını ifade ederek; “Kahramanmaraş ve çevre illerde hissedilen depremde, hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Türkiye ve Türk insanı çok güçlüdür. Allah’ın izniyle yaşadığımız bu zor günlerin üstesinden geleceğiz. Afet bölgesi için Isparta İHH olarak bir hafta önce başlattığımız kampanyaya destek veren herkese teşekkür ederiz. Vatandaşlarımız kampanyamıza gerçekten büyük ilgi gösterdiler ve kısa sürede yardımsever vatandaşlar tarafından getirilen ısıtıcı, battaniye, gıda kolisi, su, ilaç, kıyafet, bebek kıyafeti, kışlık ayakkabı ve bot, mont, atkı, eldiven, bere, yağmurluk gibi temel ihtiyaç malzemelerinden oluşan bir TIR dolusu ihtiyaç malzemesini önceki gün deprem bölgesine göndermiştik. 

“BUGÜN DE 540 ÇUVALDAN 

OLUŞAN BİR TIR UNU GÖNDERDİK” 

Bugün ise, yine Isparta İHH olarak başlatmış olduğumuz Kampanya çerçevesinde 540 Çuvaldan oluşan bir TIR Un ile birlikte Kefen ve Isıtıcıları deprem bölgesine gönderiyoruz” dedi. 


Anahtar Kelimeler: Isparta Deprem Bölgesine Gönderdi
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °