Bugün, 21 Mayıs 2024 Salı

Isparta İHH’da Akçil ile Devam

Isparta İHH’da Akçil ile Devam

ISPARTA 26.02.2023 13:32:00 0
Isparta İHH’da  Akçil ile Devam

İnsani Yardım Derneği (İHH) Isparta Temsilciliği’nin olağan kongresi gerçekleştirildi. Kongrede yapılan seçimler neticesinde Osman Akçil, oy birliği ile tekrar göreve seçilerek güven tazeledi. 

Dün, İHH Temsilcilik Merkezi’nin bulunduğu Cumhuriyet Caddesi 1602 sokak No.2 Kat.2 adresinde düzenlenen kongreye, Derneğin Isparta İl Temsilcisi Osman Akçil’in yanı sıra Memur – Sen Isparta İl Temsilcisi Selami Kılınç ve dernek üyeleri katıldı.

Saat 14.00’de Kur’anı Kerim Tilaveti ile başlayan kongrede ilk olarak Divan Teşekkül ettirildi. Buna göre; Divan Başkanlığında İsmail Hakkı Uysal, Divan Başkan Yardımcılığına Zekeriya Çobankaya ve Katipliğe ise Ramazan Çapan oy birliği ile seçildiler. Kongrenin açılış konuşmasını İl Temsilcisi Osman Akçil yaptı.

Kongrede daha sonra misafir konuşmalarına geçildi ve bu doğrultuda; Memur – Sen İl Temsilcisi Selami Kılınç ve Bekir Sağlam birer konuşma yaptılar. 

Kongrede, daha sonra faaliyet raporu okundu ve kabul edildi. Denetim Kurulu raporu okundu ve kabul edildi. Tahmini bütçe okundu ve kabul edildi. 

Kongre, yapılan seçimlerle sona erdi.  


Anahtar Kelimeler: Isparta Akçil Devam
Salı 27.2 ° / 13.9 °
Çarşamba 26 ° / 14.9 °
Perşembe 26.2 ° / 10.9 °