Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Isparta İHH Kadın Kolları; ‘Hayır Çarşısı’ Kuruyor

Isparta İHH Kadın Kolları; ‘Hayır Çarşısı’ Kuruyor

ISPARTA 2.12.2022 17:17:00 0
Isparta İHH Kadın Kolları;  ‘Hayır Çarşısı’ Kuruyor

İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilciliği Kadın Kolları Başkanlığı tarafından yarın Kaymakkapı Meydanında "Hayır Çarşısı" Kermesi düzenlenecek. Başkan Zehra Efe, tüm Isparta halkını hayır için kermese davet etti.

 

Sürekli Isparta kamuoyunda yaptığı hayır işleri, sosyal ve kültürel etkinliklerde yer alan İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilciliği Kadın Kolları Başkanlığı şimdi de bir hayır organizasyonu daha düzenliyor.

ISPARTA İHH KADIN

KOLLARINDAN HAYIR

ÇARŞISI KERMESİ

Isparta’nın en yoğun merkezi olan Kaymakkapı Meydanında yarın gerçekleştirilecek kermeste İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilciliği Kadın Kolları Başkanlığı gönüllüleri görev alacak. Gıda maddeleri ile yiyecek satışının yapılacağı kermes, vatandaşlardan büyük ilgi görmesi bekleniyor.

BAŞKAN EFE; “HERKESİ HAYIR

ÇARŞISI KERMESİMİZE BEKLİYORUZ”

Yarınki kermese herkesi beklediklerini ifade eden Isparta İHH Kadın Kolları Başkanı Zehra Efe, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Kermesimizin gelirini İHH Genel Merkezimizin Suriye’deki çocuklar için başlattığı ‘Çanta’ Projesinde kullanacağız.

“BU İYİLİK KERVANINA

SİZİN DE BİR KATKINIZ OLSUN”

Mağdurlara, mazlumlara, ihtiyaç sahiplerine, kurum ve kuruşlara yardım etmek için var olan İnsani Yardım Vakfı (İHH) hayır için çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir. Vakfımızın Isparta Temsilciliği olarak bu anlamda gönüllülerimizle, hanım kardeşlerimizle beraber çalışıyoruz. Yarın Kaymakkapı Meydanında açacağımız kermesimize tüm Isparta halkını bekliyoruz. Bu iyilik kervanına sizin de bir katkınız olsun” dedi.


Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °