Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Isparta İHH Arı Gibi Çalışıyor

Isparta İHH Arı Gibi Çalışıyor

ISPARTA 5.03.2023 20:11:00 0
Isparta İHH Arı Gibi Çalışıyor

Isparta İHH Kadın Kolları ve Sosyal İşler Birimi, her gün onlarca maddi durumu iyi olmayan aileyi ziyaret hem onların dertlerini dinliyor hem de ihtiyaçlarını gideriyor. 

İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilciliği çalışmaları kapsamında Temsilciliğin birimlerinden olan Kadın Kolları Başkanlığı ve Sosyal İşler Birimi çalışmalarına aralıksız devam ediyor. 

BAŞKAN EFE; “HER GÜN EN AZ 10

AİLEYİ ZİYARET EDİP DERDİNİ DİNLİYORUZ” 

Bu doğrultuda, her gün en az 10 fakir ve muhtaç aileyi ziyaret ettiklerini ifade eden Isparta İHH Kadın Kolları Başkanı Zehra Efe, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Isparta İHH Kadın Kolları olarak ben ve Kadın Kollarımıza mensup üyelerimiz ile Sosyal İşler Birimimizden Cuma Akyıldız hocamızla birlikte her gün şehrimizde ikamet eden gerek Türk gerekse mülteci aileleri ve son olarak da depremzede vatandaşlarımızı bizzat evlerinde ziyaret ediyoruz. Bu konuda bizzat aracıyla hiçbir kuruş benzin parası almadan çalışan Cuma hocamıza özellikle teşekkür ediyorum. 

“DERTLERİ DİNLEYİP, 

YARDIMCI OLUYORUZ” 

Bu ziyaretlerimizde, ailelerin dertlerini dinliyoruz ve sorunlarının çözümü noktasında çalışmalar yaparak başta gıda paketi olmak üzere kendilerine giyecek ve yiyecek yardımında bulunuyoruz. Bizim boyumuzu aşan diğer sorunlarını ise başta İHH ana kademe yönetim kurulu olmak üzere Belediye ve Valiliğe bildiriyoruz ve çözülmesine yardımcı oluyoruz. Ayrıca, ziyaret ettiğimiz ailelere Psikologlarımız vasıtasıyla psikolojik destek de veriyoruz. 

“BU İŞE EMEK VEREN 

HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM” 

Isparta İHH Kadın Kolları olarak, bu çalışmalarımızda bize destek veren, yardımcı olan kısacası emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. 

 

 


Anahtar Kelimeler: Isparta Çalışıyor
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °