Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Isparta İHH Arama Kurtarma Ekibi; Deprem Bölgesine Hareket Etti

Isparta İHH Arama Kurtarma Ekibi; Deprem Bölgesine Hareket Etti

ISPARTA 6.02.2023 20:42:00 0
Isparta İHH Arama Kurtarma Ekibi;  Deprem Bölgesine  Hareket Etti

Isparta İHH İnsani Yardım Derneği Arama Kurtarma ekibi deprem bölgelerinde arama kurtarma faaliyetlerine katılmak için yola çıktı.

Kahramanmaraş, Hatay, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Diyarbakır, Malatya ve Şanlıurfa olmak üzere birçok ilde hissedilen deprem nedeniyle tüm Türkiye’de valilikler, belediyeler ve sivil toplum kuruluşları seferber oldu. 

ISPARTA İHH 

ARAMA – KURTARMA 

EKİBİ YOLA ÇIKTI 

İHH İnsani Yardım Derneği İsmail Gürdal, Hakan Oğuzhan, Osman Akbulut, Mustafa Ağca’dan oluşan 4 kişilik arama kurtarma ekibi de deprem bölgesinde arama kurtarma faaliyetlerine katılmak üzere Isparta’dan hareket etti. 

AKÇİL; “AYNİ VE NAKDİ 

YARDIMLARIMIZI DA

GÖNDERECEĞİZ” 

Isparta İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı Osman Akçil, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Isparta İHH olarak 4 kişilik arama kurtarma ekibimiz AFAD Başkanlığının görevlendirildiği ilde hizmet etmek için yola çıktı. Ekibimizde İsmail Gürdal, Hakan Oğuzhan, Osman Akbulut, Mustafa Ağca isimli arkadaşlarımız bulunmaktadır. Önümüzdeki günlerde ise battaniye başta olmak üzere yiyecek ve giyeceklerden oluşan ihtiyaç malzemeleri ile nakdi yardımlarımızı da önümüzdeki günlerde Isparta’dan yola çıkaracağız. Yardımlarımız afet bitene kadar sürecek” dedi. 


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °