Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Isparta Halkı Ve Sporseverler Uyanın! Bunlar Takımı Düşürecek!

Isparta Halkı Ve Sporseverler Uyanın! Bunlar Takımı Düşürecek!

SPOR 7.05.2023 19:45:00 0
Isparta Halkı Ve Sporseverler Uyanın!    Bunlar Takımı Düşürecek!

Ligin son üç haftasında kendi sahasında karşılaştığı kendisi gibi lig düşme mücadelesi veren ve birebir rakibi konumundaki Batman Petrolspor maçında rezalet ve hezimetin ötesinde bir futbol oynayan Ispartaspor, 75 dakika 10 kişi oynayan rakibine mağlup olmaktan kurtulamadı. Bu sonuçla İnegölspor’un da altına düşen Yeşil – Pembeli ekip, haftaya Çorumspor’a yenilmesi halinde Sivas Belediyespor’a 50 gol atsa da 2. Lige düşecek.   

BU REZİL VE KEPAZELİĞİN

HESABINI KİM VERECEK? 

2. Lig Beyaz Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor, grupta 36. Hafta maçında kendi saha ve seyircisi önüne lig düşme potasındaki Batman Petrolspor takımıyla karşı karşıya geldi. Hafta içi yönetimin bedava ettiği maça Ispartalı sporseverler büyük ilgi gösterdiler. Ancak, maça ilgi göstermeyenler de vardı. Teknik Heyet ve Futbolcular…

ISPARTASPOR’A YAZIK OLUYOR TAKIM 

GÖZ GÖRE GÖRE LİG DÜŞÜRÜLÜYOR 

Yaklaşık 7 bin taraftarın önünde oynanan maçta rakibine 2 – 1 mağlup olan Yeşil – Pembeliler, taraftarlarını büyük hayal kırıklığına uğrattı. Batman Petrolspor’un gollerini 21. Dakikada serbest atıştan Ferdi Konak ve 90. Dakikada Ozan Karabacak kaydetti. Batman Petrolspor’dan Gökhan Köseoğlu çift sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Buna rağmen Ispartaspor, yaklaşık 75 dakika10 kişi oynayan rakibi karşısında hiçbir varlık gösteremedi ve mağlup olarak kendini ateşe attı sözünün bile az kaldığı ortamda kendini Cehennemin ortasına attı. 

NE OLACAK BU

TAKIMIN HALİ? 

Isparta Atatürk Stadyumunda bugün saat 15.00’te başlayan maçta, konuk takım maçın büyük bir bölümünde eksik oynamasına rağmen Ispartaspor’a göre çok iyi mücadele etti ve çok iyi futbol ortaya koydu. Ispartaspor, bugünkü maçta ortaya koyduğu rezilin de ötesinde futbolla taraftarlarını adeta çileden çıkardı. Rakibi karşısında maç boyunca pozisyon bulmakta oldukça zorlanan Yeşil – Pembeli ekip nadir de olsa maçta bulduğu gol pozisyonlarını cömertçe harcayarak kolay maçı zora soktu. Hatta zora sokmakla kalmadı belki de sezon başından bu yana en kepaze maçlarından birisini daha oynadı.

ISPARTASPOR 

ATEŞLE OYNUYOR! 

Bu sonuçla, grupta küme düşme potasına kadar inen Yeşil – Pembeli ekip ile küme düşme potası arasında hiçbir takım kalmadı. Küme düşme potasındaki Batman Petrolspor ile arasındaki puan farkı da 4’ten 1’e indi. 

TAKIMDA ÖZGÜVEN YOK!,

AZİM YOK!, HIRS YOK!

Bugünkü maçta Ispartasporlu futbolcuların özgüvenden yoksun, hırs ve azmi yok olmuş bir görünüm ortaya koyması gelecek maçlar için de taraftarların umutlarını yok etti.

“ARTIK MAÇLARA ÜSTE

PARA VERSENİZ DE GELMEYİZ!”

Alınan mağlubiyetten çok ortaya konulan rezil futbola sert tepki gösteren Yeşil – Pembeli taraftarlar, tamımın bu durumlara ne zorluklarla çıktığına dikkat çekerek; “Biz maça bedava olduğu için gelmedik. Para ile olsa da gelirdik. Ancak, bu rezil futbol olduğu müddetçe bundan sonra üste para verseler de gelmeyiz artık maça” diyerek tepkilerini ortaya koydular. Maçta ikinci golden sonra ise taraftarlar ‘Formanızı çıkarın si….. gidin’ tezahüratları attılar. 

RADİKAL KARARLAR ALINMALI

Takımın, Batman Petrolspor karşısında bu kadar kötü oynaması taraftarları derinden endişelendirirken, takımın bu kadar kötü oynamasının sebebi bir türlü belirlenemedi. Bu durumda Takımın Çorumspor FK maçına kadar toparlanması bekleniyor. Aksi takdirde takımın yine aynı futbolu oynaması halinde Yeşil – Pembeli ekibin şampiyonluk mücadelesi veren ve hatta Şampiyon olan Çorumspor maçından bırakın puan almayı farklı skorla mağlup olması kaçınılmaz olacak. Bu da Ispartspor için ligden düşme anlamına gelecek. Takımın, son hafta sahasında oynayacağı ligden düşmüş Sivas Belediyespor’a 50 gol atması bile bir Yeşil – Pembeli ekibi düşmekten kurtaramayacak. Bu nedenle, Yönetimin de acilen toplanıp Teknik Heyet ve futbolcular için gerekli tedbirleri alması bekleniyor.

ÇORUMSPOR MAÇINI 

KAZANMASI MUCİZE! 

Ispartaspor’un haftaya deplasmanda karşılaşacağı Çorumspor maçından en az bir puanla ayrılması gerekiyor. Ancak, bu rezil futbolla puan ya da puanlar çıkarması ise mucizenin de ötesinde bir durum olarak görülüyor. Bu da takımın göz göre göre 2. Lige düşmesi anlamına geliyor. 


Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °