Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Isparta Halk Otobüsleri Kooperatifinde; Faruk Daşdöner ile Devam…

Isparta Halk Otobüsleri Kooperatifinde; Faruk Daşdöner ile Devam…

ISPARTA 13.01.2023 18:58:00 0
Isparta Halk Otobüsleri Kooperatifinde;  Faruk Daşdöner ile Devam…

HABER: Yunus ÖZLER

S.S Isparta 18 Nolu Halk Otobüsleri Kooperatifi olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Bugün Kooperatif merkezinde yapılan ve tek liste ile gidilen seçimler neticesinde mevcut Başkan Faruk Daşdöner, üyelerin tamamının oyunun alarak tekrar göreve seçildi.  

ISPARTA HALK OTOBÜSLERİ

KOOPERATİFİ’NDE SEÇİMLİ KONGRE 

S.S Isparta 18 Nolu Halk Otobüsleri Kooperatifi’nin 2022 Yılı olağan genel kurulu bugün saat 14.00’te gerçekleştirdi. İstanbul yolu üzerindeki Kooperatif Merkezi toplantı salonunda yapılan kongreye; Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Kaya, Isparta Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural ve Oda Başkanları, Isparta Ticaret İl Müdürü Mehmet Akif Ülgen, Isparta Belediyesi Ulaşım İşleri Müdürü ve kooperatif üyeleri katıldı. 

BAŞKAN DAŞDÖNER; “YOĞUN 

BİR ÇALIŞMA DÖNEMİ GEÇİRDİK” 

Saygı duruşu ve istiklal marşının söylenmesi ile başlayan kongrenin açılış konuşmasını Kooperatif Başkanı Faruk Daşdöner yaptı. Başkan Daşdöner konuşmasında; “Yönetim kurulu olarak 27 Haziran 2021 tarihinde yapılan Genel Kurul ile üstlendiğimiz görevi ve bu dönemin çalışmalarını tamamlamanın huzur ve mutluluğunu duymaktayız. Yoğun çalışma temposu ile geçen bu sürede;  Temellerini bizim attığımız araç mekanik bakım atölyemizi geliştirerek her türlü ihtiyaca cevap verir hale getirdik. Oto boya ve fiber tamirat bölümünde sizlerin hizmetine sunduk.

“ÜCRETSİZ TAŞIMA BEDELİ OLAN AYLIK 

800 TL’LİK ÖDEMEYİ 1200 TL’YE ÇIKARDIK”

Otomatik otobüs yıkama makinamızı kurarak daha hızlı, daha temiz ve daha ekonomik araç yıkama imkanını sağladık. Ankara’da gösterdiğimiz çabalar ile İçişleri bakanımız sayın Süleyman Soylu’nun destekleri ile araçlarımıza “HO” tahsisli plakları takarak hatlarımızın değerine değer kattık. Ücretsiz taşıma bedeli olan aylık “800 TL’lik ödemeyi 1200 TL’ye çıkardık. Önümüzdeki günlerde de bu konu ile ilgili müjdelerimiz olacak. Özel Hastaneler ile anlaşmalar yaparak üyelerimizin ve çalışanlarımızın sağlık hizmetlerinden indirim almalarını sağladık. Biten akaryakıt anlaşmamızı yenileyerek tarihimizdeki en iyi anlaşmaya imza atarak üyelerimizin daha                       ucuza akaryakıt teminini sağladık.

“ŞOFÖRLERİMİZE EĞİTİM 

SEMİNERLERİ DÜZENLEDİK” 

Tali sigorta acenta bayiliği anlaşması yaparak “Trafik sigorta ve Araç kaskolarında üyelerimize avantaj sağladık. Yolcularımızın kaliteli hizmet alabilmeleri için; Şoförlerimize yönelik “ Öfke kontorlü, ilk yardım ve trafik kuralları” başlıklı hizmet içi eğitim semineri düzenledik. Gülkent kartlarımıza “Online” yükleme yeniliği getirerek kredi kartı ile yükleme imkanını sağladık.

Kooperatifimizin ve siz üyelerimizin mefaatlerine yönelik çok güzel hizmetleri ve yenilikleri yaptığımız, geçtiğimiz hizmet döneminde bizlere yardımcı olan siz üyelerimize, şoförlerimize, idari personelimize Yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum.

“ISPARTA’MIZA HİZMETİN EN İYİSİNİ

YAPMAK İÇİN DEVAM EDECEĞİZ” 

Biz üyelerimiz, şoförlerimiz ile çok büyük bir aileyiz. Hedefimiz; bu gücün ekonomik, sosyal, siyasal oluşumda hak ettiği yeri alması, esnafımızın daha modern ve ekonomik olarak güçlü bir yapıya kavuşmasını sağlamaktır. Sahip olduğumuz heyecan, inanç ve azimle, Isparta’mıza daha iyi, daha güzel hizmetleri el birliği, gönül birliği ile yapacağımız yeni dönem tüm esnafımıza hayırlı olmasını diliyor, saygılarımı sunuyorum” dedi. 

BAŞKAN TURAL; “FARUK

BAŞKANLA GURUR DUYUYORUZ”

Kongrede daha sonra kürsüye Isparta Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural geldi. Başkan Tural da konuşmasında, Başkan Faruk Daşdöner’in Ankara’da kendisinden övgüyle bahsedildiğini ve bundan da büyük gurur duyduklarını belirterek, kongrenin ve seçilecek yönetimin hayırlı uğurlu olması dileğinde bulundu. 

KAYA; “HAYIRLI UĞURLU OLSUN” 

Kongrede son konuşmayı Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Kaya yaptı. Kaya da konuşmasında, kongrenin hayırlı uğurlu olması dileklerini iletti. 

Kongrede son olarak, Kooperatifin faaliyet raporu, denetim kurulu raporu ve gelir gider cetvelleri okunarak üyelerin oylarına sunuldu ve oy birliği ile kabul edildi. 

İŞTE HALK OTOBÜSLERİ 

KOOPERATİFİNİN YÖNETİMİ 

Kongrenin sonunda ise seçimlere geçildi ve tek liste ile gidilen seçimler neticesinde S.S Isparta 18 Nolu Halk Otobüsleri Kooperatifi’nin Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: 

Faruk Daştöner (Başkan)

Muharrem Ali Değirmenakar (Başkan Yardımcısı) 

Durmuş Ercan (Muhasip Üye)

İsmail Özer (Üye)

Nihat Ünveren (Üye)


Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °