Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Isparta Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Spor Kursları İle Gelen; Türkiye Şampiyonluğu

Isparta Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Spor Kursları İle Gelen; Türkiye Şampiyonluğu

ISPARTA 15.07.2023 18:36:00 0
Isparta Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Spor Kursları İle Gelen;  Türkiye Şampiyonluğu

HABER: Yunus ÖZLER

Isparta Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdi. Merkezin düzenlediği spor kurslarına katılan kursiyerlerin oluşturduğu ASP GSK Hentbol Takımı büyük bir başarıya imza atarak Türkiye Şampiyonu oldu. 

11 – 16 Haziran tarihlerinde Alanya'da düzenlenen toplamda ve 154 takımın katıldığı küçük kızlar kategorisinde 24 takım içerinde Türkiye şampiyu olmayı başardı. 

ANTRENÖR MURAT BIÇAKLI; “ISPARTA

HEM’E SONSUZ TEŞEKKÜRLER” 

Söz konusu takımın Antrenörü Murat Bıçaklı konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Okullarda hentbol kurslarının açılmasında bizlere destek olan Isparta Halk Eğitimi Merkezi Müdür Vekili Yusuf Özcan, Müdür Yardımcıları Abdullah Uygun, Emine Çınar ve İbrahim Şimşek Hocalarıma hentbola verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum” dedi. 

ÖZCAN; “HER ZAMAN SPORUN 

VE SPORCUNUN YANINDAYIZ"

Isparta Halk Eğitimi Merkezi Müdür Vekili Yusuf Özcan da açıklamasında; “Kurslarda görev alan Antrenörlerimizden Emrah Cingöz, Hasan Özsoy, Recep Aydemir, Deniz Çalık, Murat Bıçaklı ve tüm teknik ekibimize ve sporcularımıza teşekkür ederiz. Sporun ve sporcunun her zaman yanındayız " dedi. /Yunus ÖZLER 

 

 

 


Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °