Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Isparta Halk Eğitim Merkezi’nin İki Müdür Yardımcısına; Veda Yemeği

Isparta Halk Eğitim Merkezi’nin İki Müdür Yardımcısına; Veda Yemeği

ISPARTA 29.07.2023 14:40:00 0
Isparta Halk Eğitim Merkezi’nin İki Müdür Yardımcısına;  Veda Yemeği

Yunus ÖZLER’in Özel Haberi 

Isparta Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, görev süreleri dolduğu için başka okullara atanan Müdür Yardımcıları Abdullah Uygun ve Emine Çınar onuruna veda yemeği düzenledi.

Gökçay Restaurant’ta gerçekleştirilen veda yemeğine; Isparta Halk Eğitim Merkezi Müdür Vekili Yusuf Özcan, Müdür Yardımcısı İbrahim Şimşek ve HEM’de görev süresi dolan Müdür Yardımcıları Abdullah Uygun ve Emine Çınar ile kurum personeli katıldı. 

ÖZCAN; “KENDİLERİ İLE ÇOK

VERİMLİ BİR MESAİ GEÇİRDİK” 

Isparta Halk Eğitim Merkezi Müdür Vekili Yusuf Özcan, yemekte yaptığı konuşmada; “Kıymetli mesai arkadaşlarımız Abdullah Uygun ve Emine Çınar ile kurumumuzda son derece verimli bir çalışma süresi geçirdik. Kendilerine teşekkür ediyor ve bundan sonra görev yapacakları okullarda başarılı bir çalışma hayatı diliyorum.

UYGUN VE ÇINAR; “SİZLERLE ÇALIŞMAKTAN

BÜYÜK MUTLULUK DUYDUK” 

Onurlarına düzenlenen veda ve teşekkür yemeği için mutlu olduklarını ifade eden Müdür Yardımcıları Abdullah Uygun ve Emine Çınar da yaptıkları konuşmalarında; “Bu güzel yemek için başta kurum müdür vekilimiz Yusuf Müdürümüz olmak üzere diğer yönetici arkadaşlarımıza ve tüm personel ve mesai arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Sizlerden ayrıldığımız için üzgünüz. Ancak, biz devlet memurlarının kaderi bu. Biz nerede görev verilirse orada vatanımıza hizmet etmeye devam ederiz. Hakkınızı helal edin. Hepinize hayatınızda başarı diliyoruz” dediler. 

UYGUN VE ÇINAR’A TEŞEKKÜR 

Yemek programının sonunda ise, Isparta Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yusuf Özcan tarafından, görev süreleri dolduğu için başka okullara atanan Müdür Yardımcıları Abdullah Uygun ve Emine Çınar’a Halk Eğitim Merkezine yaptıkları hizmetlerinden dolayı Teşekkür Plaketi takdim edildi. 

 


Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °