Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Isparta Halk Eğitim Merkezi Sporda; Spor Kulüplerini Bile Solladı…

Isparta Halk Eğitim Merkezi Sporda; Spor Kulüplerini Bile Solladı…

ISPARTA 27.07.2023 23:57:00 0
Isparta Halk Eğitim Merkezi Sporda;  Spor Kulüplerini  Bile Solladı…

HABER: Yunus ÖZLER

Isparta Halk Eğitim Merkezi sporda adeta, Spor Kulüplerinin başarılarını bile solladı. Zira, Merkez bünyesinde açılan Kickboks Kursunda 2023 Yılı İçerisinde gerçekleştirilen Bölgesel ve Türkiye Şampiyonalarında 1 Sporcu Türkiye Şampiyonu olurken, 2 Sporcu Türkiye 2’ncisi, 2 Sporcu ise Türkiye 3’üncüsü olmayı başardı. 

ÖZCAN; “SPORCULARIMIZI

TEBRİK EDİYORUM” 

Merkez olarak yaptıkları desteklerle yeni şampiyonlar çıkarmak için Kickboks kursunda başarılar dilediklerini ifade eden Isparta Halk Eğitim Merkezi Müdür Vekili Yusuf Özcan, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Merkezimiz bünyesinde açılan Kickboks Kursunda 2023 Yılı İçerisinde gerçekleştirilen Bölgesel ve Türkiye Şampiyonalarında 1 Sporcumuz Türkiye Şampiyonu olurken, 2 Sporcumuz Türkiye 2’ncisi, 2 Sporcumuz ise Türkiye 3’üncüsü olmuştur. Isparta Halk Eğitim Merkezimizin destekleriyle yeni şampiyonlar çıkarmak için Kickboks kursunda başarılar diliyoruz” dedi. 

SPORCULARDAN MÜDÜRLERE 

BOKS ELDİVENİ HEDİYESİ 

Öte yandan, sporcuların Türkiye derecesi yapmasında emeği olan Antrenörleri Oğuzhan Çelik ve Mertcan Çelik, bugün Halk Eğitim Merkezini ziyaret ederek Kickboks Kursunda emeği olan ve desteklerini esirgemeyen Müdür Vekili Yusuf Özcan ve Müdür Yardımcısı Abdullah Uygun’a Kickboks Eldiveni takdim ettiler. 

 

 


Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °