Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Isparta Halk Eğitim Merkezi Müdürü; Celal Özan Göreve Başladı

Isparta Halk Eğitim Merkezi Müdürü; Celal Özan Göreve Başladı

ISPARTA 31.07.2023 16:38:00 0
Isparta Halk Eğitim Merkezi Müdürü;  Celal Özan Göreve Başladı

HABER: Yunus ÖZLER

Isparta Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne atanan Celal Özan, bugün itibariyle görevine başladı.  

Isparta Milli Eğitim Müdürlüğü, 27 Temmuz'da bulundukları kurumlarda görev süreleri sona eren 56 Okul Müdürü, 2 Başmüdür Yardımcısı ve 64 Müdür Yardımcısının yeni görev yerlerini belirleyerek atamalarını yaptı.

Bir eğitim merkezinden, başka bir eğitim merkezine atama veya yeniden görevlendirme kapsamında 4 veya 8 yıl görev süresi biten 220 müdür ve müdür yardımcısının ataması 27 Temmuz 2023 tarihi itibari ile Vali Aydın Baruş’un makam onayı ile gerçekleştirildi.

HALK EĞİTİM MERKEZİ’NE

CELAL ÖZAN ATANDI

Söz konusu atamalar çerçevesinde; Isparta Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ne Davraz Mahallesinde bulunan Gülbirlik İlkokulu Müdürü Celal Özan atandı. 

CELAL ÖZAN KİMDİR?

Isparta Halk Eğitim Merkezi’nin yeni Müdürü Celal Özan 1976 Burdur doğumlu. Babasının memuriyeti nedeniyle ilk ve Ortaokulu Kastamonu’da tamamlayan Özan, daha sonra Isparta’ya geldi ve yükseköğrenimini burada yani Isparta Süleyman Demirel Üniversitesinde tamamlayarak 1998 yılında memuriyet hayatına başladı. 

Celal Özan daha sonra sırasıyla; Sandıklı’da Sınıf Öğretmenliği, Eğirdir – Sarıidris İköğretim Okulu Müdürlüğü, Gönen – Gümüşgün İköğretim Okulu Müdürlüğü, Direkli İlköğretim Okulu Müdürlüğü ve son olarak 9 yıldır Gülbirlik İlkokulu Müdürlüğü yaptı. 

27 Temmuz tarihli Isparta Milli Eğitim Müdürlüğü okul yöneticileri atamaları kapsamında Isparta Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne atanan Celal Özan, evli ve bir çocuk babası. 

Celal Özan'a yeni görevinde başarılar dileriz. 

medya32.com 

 

 


Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °