Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Isparta Halk Eğitim Merkezi Kursiyer Ve Öğretmenlerinden; Moral Pikniği

Isparta Halk Eğitim Merkezi Kursiyer Ve Öğretmenlerinden; Moral Pikniği

ISPARTA 27.07.2023 17:58:00 0
Isparta Halk Eğitim Merkezi Kursiyer Ve Öğretmenlerinden;  Moral Pikniği

Isparta Halk Eğitimi Merkezi tarafından açılan YKS hazırlık kurslarındaki kursiyerler ve öğretmenler sene sonu ‘Moral Pikniği’ düzenledi. HEM Müdür Vekili Yusuf Özcan; “Pikniğimiz çok güzel ve verimli etkinlik oldu” dedi. 

BİR YILLIK 

YORGUNLUKLARINI 

PİKNİKLE ATTILAR 

Isparta Halk Eğitimi Merkezi YKS hazırlık kurslarındaki kursiyerler ve öğretmenler geçtiğimiz gün sene sonu ‘Moral Pikniği’ düzenledi. 

Kursiyerlerimizin ve öğretmenlerimizin bir yıl boyu emeklerinin karşılığını aldığı ve gönüllerindeki ümit ettikleri başarıları yakalamaları dileklerimizle tüm öğretmen ve öğrencilerimize bu güzel gün için teşekkür ederim. Isparta Halk Eğitimi Merkezi Müdür Vekili Yusuf Özcan, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Isparta Halk Eğitimi Merkezi olarak açmış olduğumuz YKS hazırlık kurslarındaki kursiyerlerimiz ve öğretmenlerimizle sene sonu moral pikniği düzenledik. Çok güzel ve verimli etkinlik oldu. Kursiyerlerimizin ve öğretmenlerimizin bir yıl boyu emeklerinin karşılığını aldığı ve gönüllerindeki ümit ettikleri başarıları yakalamaları dileklerimizle tüm öğretmen ve öğrencilerimize bu güzel gün için teşekkür ederim” dedi. 

 

 

 


Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °