Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Isparta Halk Eğitim Merkezi; ‘Büyük Sergi’ye Hazırlanıyor

Isparta Halk Eğitim Merkezi; ‘Büyük Sergi’ye Hazırlanıyor

ISPARTA 27.05.2023 19:32:00 0
Isparta Halk Eğitim Merkezi;  ‘Büyük Sergi’ye Hazırlanıyor

Isparta Halk Eğitim Merkezi Müdürü Abdullah Uygun, her yıl olduğu gibi bu yılda merkez olarak yıl içinde düzenledikleri kurslardaki el emeği göz nuru eserlerden oluşan ‘Yılsonu Sergisi’ni 1 Haziran Perşembe günü açacaklarını söyledi.

YIL BOYU VERİLEN

EMEKLER SERGİLENECEK 

Bu yıl yapacakları sergi açılışını ‘Hayat Boyu Öğrenme Haftası’ etkinlikleri çerçevesinde Isparta AVM’de gerçekleştirileceğini ifade eden Halk Eğitim Merkezi Müdürü Abdullah Uygun, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi; “Bilindiği gibi, biz merkez olarak yaygın eğitim kurumuyuz ve Halk Eğitim Merkezleri Türkiye’de kurslar büyük öneme sahiptir. Çünkü insanların büyük bir bölümü mesleki gereksinimlerini bu eğitim kurumlarından sağlamaktadır. Aynı şekilde birçok insan içinde ihtiyaç duydukları bilgiye ulaşma, kendini geliştirme ve daha fazla tecrübe anlamına gelmektedir. Buna ek olarak eğitim vermek, kurs açmak isteyenler içinde gelir ve kariyer imkânı sağlamaktadır.

“EL EMEĞİ GÖZ NURU

ESERLER SERGİLENECEK”

Bu doğrultuda; Yıl içerisinde düzenlenen tüm kurslarda kursiyerlerimiz tarafından el emeği göz nuru eserlerimiz 15 Mayıs 2023 tarihinden itibaren köy, kasaba ve mahallelerimizde toplam 42 kurs merkezimizde açılan sergilerle halkımızın beğenisine sunulmaktadır. Bu sergiler 22 Haziran 2023 tarihine kadar sürecektir. Ancak, merkezimizde her yıl gerçekleştirdiğimiz ve açılan kurslara katılan kursiyerler tarafından yapılan el emeği göz nuru eserlerin bir bölümünü önümüzdeki Perşembe günü açacağımız ‘Yılsonu Sergisi’, diğer adıyla Büyük Sergimizde halkımızın beğenisine sunacağız. Bu yıl yapacağımız serginin veya etkinlikte diğer yıllara göre biraz daha kapsamını genişleterek ‘Hayat Boyu Öğrenme Haftası’ etkinliklerine dahil ettik. 

“ÖNCE SERGİ AÇILIŞI 

ARDINDAN MÜZİK DİNLETİSİ” 

Bu doğrultuda; Yılsonu Sergimiz 1 Haziran 2023 Perşembe günü saat 16.00’da Isparta AVM Kültür Merkezinde Sergi açılışı ile başlayacak olup saat 19.00’da halk oyunları gösterisi ve müzik dinletisinin gerçekleştirilmesi ile devam edecektir” dedi. 

“TÜM ISPARTA

HALKIMIZ DAVETLİDİR”

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Abdullah Uygun, açacakları Büyük Sergi ve diğer etkinliklere tüm Isparta halkının davetli olduğunu sözlerine ekledi.


Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °