Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

Isparta Halk Eğitim Merkezi 23 Nisan’da; Kapılarını Çocuklara Açtı

Isparta Halk Eğitim Merkezi 23 Nisan’da; Kapılarını Çocuklara Açtı

ISPARTA 25.04.2024 15:38:00 0
Isparta Halk Eğitim Merkezi 23 Nisan’da;  Kapılarını Çocuklara Açtı

HABER: Yunus ÖZLER 

Isparta Halk Eğitimi Merkezi Atölyeleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında 'Minik Eller Büyük Hayaller' Projesi ile çocukları misafir etti. Çocuklar yaptıkları birbirinden ilginç çalışmalarla doyasıya eğlendiler. 

ISPARTA HEM 23 NİSAN’DA 

KAPILARINI ÇOCUKLARA AÇTI 

Isparta Halk Eğitimi Merkezi atölyeleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında çocukları misafir etti. 

MÜDÜR ÖZAN; “ÇOCUKLAR YAPTIKLARI 

ESERLERLE DOYASIYA EĞLENDİLER”

Çocukları Atölyelerinde misafir etmekten büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Isparta Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Celal Özan, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bilindi gibi bu yıl TBMM’nin açılışının 104. Ve Mustafa Kemal Atatürk’ün Çocuklara Armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının Yıldönümünü kutluyoruz. 

Biz de bu doğrultuda; Isparta Halk Eğitimi Merkezi olarak tüm Atölyelerimizi çocuklarımıza açtık. Geleneksel sanatlar ile kültürel mirasımızı çocuklara tanıtmak, çocuklarda yeni ilgi alanları oluşturmak ve çocukların yetenekleri keşfetmelerine yardımcı olmak amacıyla yola çıkan 'Minik Eller Büyük Hayaller' Projesi ile çocuklara ebru, resim, kilim dokuma,  çini, Hat sanatı, seramik şekillendirme, vb.  atölyelerinin kapılarını açan Isparta Halk Eğitimi Merkezi geleceğimiz olan çocuklarımızla buluştu. 

ATÖLYE ORTAMINDA 

ÇALIŞMA İMKANI SAĞLANDI 

İlk olarak Şehit Sezgin Uludağ İlkokulu öğrencilerini misafir eden Isparta Halk Eğitimi Merkezi, yapılan etkinlikler ile öğrencilerin birçok atölyede çalışma imkanı sağladı. Hafta boyunca Halk Eğitimi Merkezi atölyeleri birçok öğrenciyi misafir etmeye devam edecek” dedi. 

ISPARTA HEM ATÖLYELERİNDE ÇOCUKLARIN 

YAPTIĞI ÇALIŞMALARDAN GÖRÜNTÜLER; 


Cumartesi 16.1 ° / 5.2 °
Pazar 13.4 ° / 6.3 °
Pazartesi 16.3 ° / 4.8 °