Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Isparta Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural; Basınla Kahvaltıda Buluştu

Isparta Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural; Basınla Kahvaltıda Buluştu

ISPARTA 9.01.2023 16:51:00 0
Isparta Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural;  Basınla Kahvaltıda Buluştu

Isparta Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural ve Birliğe bağlı Oda Başkanları 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle basınla kahvaltıda bir araya geldi. 

Her yıl 10 Ocak tarihinde halkın gözü kulağı olan ve vatandaşları yaşanan olaylar hakkında bilgilendiren Gazeteciler için ‘Çalışan Gazeteciler Günü’ olarak kutlanıyor. Bu doğrultuda; Isparta Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği tarafından gazetecilere yönelik bir kahvaltı etkinliği gerçekleştirildi. 

PROGRAMA 

YOĞUN KATILIM

Bugün saat 09.30’da Restaurant Patisserie’da gerçekleştirilen söz konusu programa gerek Esnaf Odaları Birliği tarafından gerekse basın tarafından büyük katılım oldu. Bu doğrultuda programa; Isparta Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural ve Birliğe bağlı Odaların Başkanları ile Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş ve basın mensupları katıldı. 

TURAL;  “SİZLER BİZİM ÇALIŞMALARIMIZI VE 

TALEPLERİMİZİ KAMUOYUNA DUYURUYORSUNUZ” 

Isparta Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural, programda yaptığı konuşmada; “Öncelikle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler, yani sizlerin bu özel gününüzde sizlerle birlikte olmaktan duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Hepinize hoş geldiniz diyorum. Gününüz kutlu olsun diyorum ve meslek hayatınızda başarılarınızın devamını diliyorum. Günümüzün vazgeçilmez unsurlarından biri olan basın, mesai mefhumu gözetmeksizin her türlü zorlu şartta kamuoyunu aydınlatmak ve bilgilendirmek adına önemli bir görevi icra etmektedir.

“MESAİ MEFHUMU 

GÖZETMEKSİZİN 

ÇALIŞIYORSUNUZ” 

İletişim ve buna bağlı olarak etkileşim sürecinin belirleyici olduğu günümüzde gazetecilik, insanlara haber ve bilgi akışı sağlama gibi çok yönlü bir misyonu içermektedir. Bu önemli misyonu yerine getirmek için her türlü şartta görevlerini yerine getiren sizlerin, mesai saati gözetmeksizin, vatandaşlarımızı bilinçlendirmek ve her konuda haberdar etmek için fedakarca çalışmalarınızı görmekteyiz.

Görsel ve yazılı medyanın yanında sosyal medya olarak nitelenen anlık haberleşme ve bilgi paylaşım ağlarının etkinliğinin günden güne arttığı günümüzde, gazetecilerimizin üzerine düşen sorumluluk her zamankinden daha fazladır. Doğru haber verme, tarafsızlık, objektiflik, özel hayata ve kişilik haklarına saygı, basın ve basın çalışanları için yol gösterici değerlerdir.

“10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER 

GÜNÜNÜZÜ KUTLUYORUM” 

Isparta’mızda yaşanan gelişmeler hakkında toplumu bilgilendiren, ilimizin kültürel, sosyo-ekonomik gelişiminde ve tanıtımın da etkin bir rol üstlenen sizlerin, üstlendiği bu önemli misyon, esnaf teşkilatımızın çalışmalarına da ışık tutmaktadır.   

Her şartta mesai mefhumu gözetmeksizin görevlerini yerine getirerek, ülkemizin kalkınmışlık düzeyine ve tanıtımına büyük katkı sağlayan, kamu hizmetlerinin devamlılığında önemli katkıları olan başta Isparta basınımız olmak üzere tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü tebrik ediyor, meslek hayatınızda başarılar diliyorum” dedi. 

 


Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °