Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Isparta Esnaf Odaları Birliği Törene Renk Kattı

Isparta Esnaf Odaları Birliği Törene Renk Kattı

ISPARTA 30.10.2023 12:38:00 0
Isparta Esnaf Odaları Birliği Törene Renk Kattı

29 Ekim Cumhuriyetimizin 100’ncü kuruluş yıldönümü kutlamaları Isparta’da renkli görüntülere sahne oldu.

Özellikle vatandaşların ilgiyle izlediği geçit töreninde Isparta Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği’nin geçit törenindeki geçişi halktan büyük ilgi gördü. Birliğe bağlı çeşitli meslek odalarının ayrı ayrı araçlar halinde katıldığı geçit töreninde kamyonlar üzerinde her esnaf odasının kendi meslekleriyle ilgili görsel şovu Cumhuriyetin 100. Yıl kutlamalarına ayrı bir renk kattı. 

Örneğin Berberler ve Kuaförler Odasının geçişi sırasında araç üstünde bir vatandaş traş oluyor. Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural’ın girişimleriyle bu yıl ilk kez gerçekleştirilen esnaf odalarının ayrı ayrı geçit törenine katılmalarını vatandaşlar çok olumlu bulurken, “Cumhuriyetimizin 100. Yılında nereden nereye geldiğimizin en güzel örneğini Esnaf Odaları bizlere gösterdi. Her esnaf odasının yaptıkları işleri geçit töreni ile halka yansıtması çok güzel bir uygulama olmuş. 

Birlik başkanımızı ve diğer oda başkanlarımızı tebrik ediyoruz. İnşallah bundan sonraki Cumhuriyet kutlamalarında da benzer uygulamaları diğer kurumlarda da görürüz” şeklinde görüş belirttiler. 

 

 


Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °