Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Isparta CHP’den Alternatif; 23 NİSAN KUTLAMASI

Isparta CHP’den Alternatif; 23 NİSAN KUTLAMASI

ISPARTA 23.04.2024 17:21:00 0
Isparta CHP’den Alternatif;   23 NİSAN KUTLAMASI

Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve egemenliğin halka geçtiği bu önemli günün 104. yıldönümünde Isparta CHP alternatif bir tören gerçekleştirerek Atatürk Anıtına çelenk sundu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi Isparta’da da çeşitli etkinliklerle, coşkuyla kutlandı. 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda sabah saatlerinde yapılan Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği tören sonrası Cumhuriyet Halk Partisi alternatif tören gerçekleştirerek Atatürk anıtına çelenk sundu.

Bugün saat 12.30’da gerçekleştirilen törene; CHP İl Başkanı Vedat Şenol, Merkez İlçe Başkanı Birtan Özgün Takmaz, İl ve Merkez İlçe Yönetimi, CHP’li Belediye ve İl Genel Meclis Üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Tören; CHP İl Başkanı Vedat Şenol’un Atatürk Anıtına çelenk sunmasıyla başladı. Daha sonra sırasıyla; ADD, Yeni Kuşak Köy Enstitüleri Derneği, Birleşik Kamu – İş, Eğitim – İş ve Genel Sağlık Sendikası tarafından çelenkler sunuldu. 

15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’ndaki tören saygı duruşu ve istiklal marşının söylenmesi ile sona erdi. 

BAŞKAN ŞENOL; “ATATÜRK’ÜN İZİNDE 

YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Isparta CHP’nin Alternatif 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı daha sonra Kaymakkapı Meydanında yapılan basın açıklaması ile devam etti. Burada ise CHP İl Başkanı Vedat Şenol, günün anlam ve önemine dair konuşma yaptı. Başkan Şenol konuşmasında; “Bugün, 23 Nisan’ın 104. yıldönümünde Cumhuriyet Halk Partisi olarak büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği yolda emin adımlarla yürümeye devam ediyoruz. 31 Mart yerel seçimlerinden halkın büyük desteği ile Türkiye’nin birinci partisi olarak çıkan partimiz, üstlendiği sorumlulukların görevini yerel yönetimde her kentte kararlılıkla yerine getirecektir” dedi.


Anahtar Kelimeler: Isparta Alternatif; NİSAN KUTLAMASI
Cuma 20.4 ° / 10.1 °
Cumartesi 16.1 ° / 5.2 °
Pazar 13.4 ° / 6.3 °