Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Isparta CHP’de Çifte Bayram Coşkusu Yaşandı

Isparta CHP’de Çifte Bayram Coşkusu Yaşandı

ISPARTA 11.04.2024 10:05:00 0
Isparta CHP’de Çifte  Bayram Coşkusu Yaşandı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta İl Örgütü, Ramazan Bayramı’nın birinci gününde, bayram coşkusunu partililerle kutladı. Yoğun bir partili katılımıyla gerçekleşen bayramlaşma töreninde, partililer yerel seçimlerden gerek Isparta il bazında ikinci parti olmaları gerekse ülke bazında birinci parti olarak çıkmalarından dolayı çifte bayram yaşadı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl ve Merkez İlçe örgütü, İl Başkanı Vedat Şenol, Merkez İlçe Başkanı Birtan Özgün Takmaz, Kadın ve Gençlik Kolları başkanları ve partililerin katılımı ile Ramazan Bayramının birinci gününü partililerle kutladı. CHP il binasında gerçekleşen törene, partililer yoğun bir katılım gösterdi. Bayramlaşma töreninin açılış konuşmasını gerçekleştiren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Başkanı Birtan Özgün Takmaz; “31 Mart’ta almış olduğumuz başarılı sonuç ile beraber bugün de Ramazan Bayramı’nı çifte bayram olarak kutluyoruz’ diyerek başladığı sözlerine, ‘Hedefimiz umutlarımızla, heyecanlarımızla ve sevincimizle ama en önemlisi 31 Mart’ta vatandaşımızın bizlere vermiş olduğu sorumlulukla mücadelemizi devam ettireceğiz’ dedi.

BAŞKAN ŞENOL; “ISPARTA’DA 

İKİNCİ PARTİ KONUMUNDAYIZ” 

Bayramlaşma töreninde konuşan İl Başkanı Vedat Şenol da tüm partililerin bayramını kutlayarak başladığı konuşmasına, ‘Öncelikle, bu süreçte emeği geçen bütün partililerime yürekten teşekkür ediyorum. Bilindiği gibi 10 gün önce yapılan yerel seçimlerden Isparta il bazında büyük bir başarı yakalayarak ikinci olarak çıktık. Ülke bazında ise yine büyük bir başarı sağlayarak birinci parti olarak çıktık. Bundan dolayı çok mutluyuz. 

“TABİKİ ARZUMUZ BELEDİYE 

BAŞKANLIĞINI KAZANMAKTI” 

Ülkemizde yerel seçimler her 5 yılda bir yapılır. Her seçimin de kendi içinde değişik dinamikleri vardır. Nitekim biz bu seçimde şartlarını, sonuçlarını, nedenlerini çok ciddi bir şekilde sandık sandık, mahalle mahalle en ince kılcal damarlarına kadar inerek inceliyoruz. Cumhuriyet Halk Partimiz uzun bir aranın ardından şehrimizde ikinci parti konumuna gelmiştir. Tabiki arzumuz birinci parti olarak Belediye Başkanlığını kazanmaktı ancak, elde edilen bu başarı da önemli bir başarıdır diye düşünüyorum. 

“HİZMET YOLCULUĞUMUZA 

DEVAM EDECEĞİZ” 

Şu an Cumhuriyet Halk Partisi, yüzde 73 buçuk Türkiye ekonomisine hükmeden ülke yönetimini aldı. Bütün bunların sorumluluğunu iyi bilerek, 2028’de ulusal iktidara talip olduğumuz gerçeğini ve heyecanını kaybetmeden ama vatandaşlarımızın bizlere yüklemiş olduğu sorumluluğun farkında olarak yolumuza devam edeceğiz. Hizmet yolculuğumuza devam edeceğiz. Isparta’da ve Türkiye’de vatandaşımıza dokunarak, sosyal demokrat belediyeciliğin ne olduğunu ve Cumhuriyet Halk Partili belediyelerde yönetimin ne kadar başarılı olduğunu anlatmaya ve yapmaya devam edeceğiz. Dolayısıyla herkes bu sorumluluğun farkında olarak bir adım dahi geri atmadan, 2028’de Cumhuriyet Halk Partisi’nin adayını Cumhurbaşkanı seçeceğiz. Zira, bizim ana hedefimiz genel iktidar olmaktır” dedi. 


Anahtar Kelimeler: Isparta Çifte Bayram Coşkusu Yaşandı
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °