Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Isparta CHP Merkez İlçe Kongresi Gerçekleştirildi; Yeni Başkan B. Özgün Birtan oldu

Isparta CHP Merkez İlçe Kongresi Gerçekleştirildi; Yeni Başkan B. Özgün Birtan oldu

ISPARTA 29.08.2023 20:05:00 0
Isparta CHP Merkez İlçe Kongresi Gerçekleştirildi;  Yeni Başkan  B. Özgün Birtan oldu

Cumhuriyet Halk Partisi Isparta Merkez İlçe Başkanlığı Kongresi geçtiğimiz Cumartesi günü gerçekleştirildi. Tek aday ile gidilen seçimlerde Avukat Birtan Özgün Takmaz kullanılan oyların çoğunluğunu alarak partinin yeni Merkez İlçe Başkanı oldu. 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta Merkez İlçe Kongresi yapıldı. Geçtiğimiz Cumartesi günü Isparta Belediyesi Kültür Merkezi Gül Konferans Salonu’nda saat 11.00-17.00 arasında yapılan Merkez İlçe kongresinde Avukat Birtan Özgün Takmaz tek aday olarak seçimlere girdi ve seçildi. 2 bin 165 delegenin oyunu alan Özgün Takmaz, Cumhuriyet Halk Partisi Isparta Merkez İlçe Başkanı oldu.

Kongrenin Divan Başkanlığını Isparta Milletvekili Yalım Halıcı yaptı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan kongrede mali ve faaliyet raporu okundu. Tek liste halinden gidilen kongreye katılan il başkanı ve Milletvekilleri birer selamlama konuşması yaptılar.

Kongrede daha sonra başkan adayı Avukat Birtan Özgün Takmaz söz aldı. Takmaz konuşmasında; “İktidar Mücadelemizde toparlanmak ve Isparta Merkez İlçe örgütü olarak, hep beraber Özgürlük ve demokrasi mücadelemizde omuz omuza olmak için buradayız.

Bugün bu salonda yerel seçimlere yenilenmiş ve gücünü toparlamış bir ilçe örgütü olarak gitmek en büyük amaçlarından biridir. Bu noktada her bir parti üyeme faaliyetlerinin her noktasında görevden kaçmayacağıma hepinizin önünde söz veriyorum. 

Bizler Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği yola inanmış, kalbi bu ülke için atan insanlarız ve hepimizi birleştirecek unsurun bu çizgi olduğuna inanıyoruz. İlçe Başkanlığımızın kapısı herkese açık olacaktır. Üyelerimizle fikir alışverişimizde bulunarak bu fikir ve düşünceleri uygulayacağız. 

Kıymetli yol arkadaşlarım, Benim bir hayalim var. Bu konuda önümüzdeki en büyük hedef ise 31 Mart 2024 Yerel seçimlerinde Isparta Belediyesini sosyal demokrat belediyeciliğine kavuşturmaktır. Bunun içinde bir dakika bile kaybetmeden çalışmaya başlayacağız. Genel merkezimizin belirleyeceği ittifak dağılımlarına uygun olarak en doğru ittifakları ve en doğru adayı bulacağız ” dedi.

 


Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °