Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Isparta Belediyesi’nin Fidan Dağıtımı Çiftçileri Mutlu Etti; Türkiye’mizin Meyve Bahçesinde Çok Güzel Bir Etkinlik Oldu

Isparta Belediyesi’nin Fidan Dağıtımı Çiftçileri Mutlu Etti; Türkiye’mizin Meyve Bahçesinde Çok Güzel Bir Etkinlik Oldu

ISPARTA 11.04.2023 13:26:00 0
Isparta Belediyesi’nin Fidan Dağıtımı Çiftçileri Mutlu Etti;  Türkiye’mizin Meyve Bahçesinde  Çok Güzel Bir Etkinlik Oldu

Isparta Belediyesi, gerçekleştirdiği fidan dağıtımı etkinliklerinde toplam 62 bin meyve fidanını vatandaşlara ücretsiz dağıtarak, toprakla buluşmasını sağladı. 

Isparta Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk, dağıtılan meyve fidanlarının şehrin farklı noktalarına dikildiğini belirterek, “Çok güzel bir etkinlik oldu. Sayın Belediye Başkanımıza bu hassasiyetinden dolayı Ziraat Odası Başkanı olarak çok teşekkür ediyorum” dedi. Isparta Belediyesi, ‘Fidanlar Bizden Meyveler Sizden’ sloganıyla iki kez gerçekleştirdiği fidan dağıtımı etkinliklerinde binlerce meyve fidanını vatandaşlara ücretsiz olarak dağıttı. 

31 Mart Cuma günü 36 bin adet, 8 Nisan Cumartesi günü ise 26 bin adet olmak üzere toplam 62 bin adet meyve fidanı vatandaşlara dağıtıldı. Belediye binası önünde gerçekleştirilen fidan dağıtım etkinliklerine vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, aralarında elma, badem, kiraz, armut ve ayvanın bulunduğu meyve fidanlarını alan vatandaşlar, bu fidanları toprakla buluşturdular. 

Isparta Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk, meyve fidanı dağıtımının çok güzel bir etkinlik olduğunu belirterek, bu etkinliği gerçekleştiren Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür etti. Selçuk, “Türkiye’mizin meyve bahçesi Isparta’mızda Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Başdeğirmen, geçen hafta Isparta Belediyemizin önünde 2 seferde 60 binden fazla meyve fidanı dağıttı. ‘Fidanlar Bizden Meyveler Sizden’ şekliyle de çok güzel bir slogan oluşturulmuş. Bu fidanlar arasında badem, ayva, elma vardı. Bu fidanlar şehrimizin farklı noktalarında bahçelere dikildi. 

Türkiye’de 4 elmadan 1’ini ilimizde üretiyoruz. Bu ağaçlar birkaç yıl içerisinde meyve verecektir. Çok güzel bir etkinlik oldu. Sayın Belediye Başkanımıza bu hassasiyetinden dolayı Ziraat Odası Başkanı olarak çok teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” ifadelerinde bulundu. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de, Türkiye’nin meyve bahçesi Isparta’ya dağıtılan meyve fidanlarının çok yakışacağını belirterek, fidan dağıtımına destek veren firmalara teşekkür etti.

 

 


Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °