Bugün, 21 Mayıs 2024 Salı

Isparta Belediyesi’nden Önemli Duyuru; Sakın İnanmayın!

Isparta Belediyesi’nden Önemli Duyuru; Sakın İnanmayın!

ISPARTA 25.05.2023 16:17:00 0
Isparta Belediyesi’nden Önemli Duyuru;  Sakın İnanmayın!

Isparta Belediyesi, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından Isparta Belediyesi ve özellikle Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ile başkan yardımcılarının ismi kullanılarak ‘Engellilere yardım’ ve buna benzer cümlelerle vatandaşlardan para istendiği belirtilerek, bu konuda vatandaşların dikkatli olmaları istendi. 

Belediye’den konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada; “Kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından Isparta Belediyemiz ve özellikle Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Başdeğirmen ile başkan yardımcılarımızın ismi kullanılarak ‘Engellilere yardım’ ve buna benzer cümlelerle vatandaşlarımızdan maddi yardımda bulunulmasının istendiği öğrenilmiştir. 

Gerek Isparta Belediyesi gerek Belediye Başkanımız ve başkan yardımcılarımız tarafından hiçbir vatandaşımızdan herhangi bir ad altında yardım talebinde bulunulmamaktadır. 

Belediyemiz ve Belediye Başkanımız ile başkan yardımcılarımız adına yardım talebinde bulunan kişi veya kişilere kesinlikle İTİBAR EDİLMEMESİ hususunu kamuoyuna saygıyla duyururuz” denildi. 

 


Salı 27.2 ° / 13.9 °
Çarşamba 26 ° / 14.9 °
Perşembe 26.2 ° / 10.9 °