Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Isparta Belediyesi 300 Personel ve 100 İş Makinesi ile çalışmalara Katılıyor; Kahramanlar Ordusu

Isparta Belediyesi 300 Personel ve 100 İş Makinesi ile çalışmalara Katılıyor; Kahramanlar Ordusu

ISPARTA 12.02.2023 21:30:00 0
Isparta Belediyesi 300 Personel ve 100 İş Makinesi ile çalışmalara Katılıyor;  Kahramanlar Ordusu

Dünyayı sarsan Kahramanmaraş merkezli depreme ilk dakikalarından bu yana destek ve yardım yağıyor. Isparta Belediyesi de ilk andan bu yana yardıma koşuyor. Belediye’nin 300 kişilik ekibi şu anda deprem bölgesinde göre yapıyor.

Kahramanmaraş merkezli deprem, dünya gündemindeki yerini koruyor. Türkiye’nin her yerinden insanlar yardıma koşarken, dünyanın en uzak köşelerinden bile gelen ekipler bölgede çalışmalarını sürdürüyor. Depremin hemen ardından bölgeye ekip sevk eden kentlerin başında gelen Isparta, bu sayıyı her geçen gün artırdı. Arama ve kurtarma faaliyetlerinde tecrübeli ekipleri bölgeye sevk eden Isparta Belediyesi, pek çok canın kurtulmasında da etkili rol oynuyor.

EKİPLER DEPREM 

BÖLGESİNDE ÇALIŞIYOR

Bilindiği gibi, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, önceki gün yapılan Belediye Meclisinin Şubat ayı son oturumunda yaptığı açıklamada Isparta Belediyesinin 300 personel ve 100 iş makinesi ile deprem bölgesinde görev yaptığını açıklamıştı. Bunun yanında hem personel, hem de gönüllüler, bölgedeki yardımları organize ediyor. Başka ekipler de deprem bölgesinden gelen afetzedelerle ilgileniyor. 

YARALAR SARILIYOR…

Tüm dünyayı sarsan bu büyük yıkımda, Isparta’daki birçok kurum ve kuruluş, özellikle yardım konusunda hiçbir şeyi esirgemiyor. Şehirden bölgenin ihtiyacı olan çok sayıda ihtiyaç, tırlarla gönderilmeye devam ediyor. Bunun yanında çok sayıda gönüllü de bölgede çalışıyor. 


Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °