Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Isparta Belediye Meclisinde; Eller Filistin’e Dua İçin Kalktı

Isparta Belediye Meclisinde; Eller Filistin’e Dua İçin Kalktı

ISPARTA 7.11.2023 11:17:00 0
Isparta Belediye Meclisinde;  Eller Filistin’e Dua İçin Kalktı

Isparta Belediye Meclisinde, İsrail'in Filistin halkına yapmış olduğu zulüm şiddetle kınandı ve toplantıda Kur’anı Kerim okunarak dua edildi. 

Isparta Belediye Meclisinin dün gerçekleştirilen Kasım ayı ilk toplantısında konu hakkında açıklama yapan Belediye ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen; “İsrail’in yaptığı soykırımları artık lanetlemek yetmez. Bunun için tek vücut olup, elimizden gelen ne varsa yapmalıyız. Son olarak hastaneye saldıracak kadar alçaklaşan bu insan müsveddelerine gereken dersi, vermek ve tavrımızı ciddi şekilde göstermek durumundayız" dedi. 

İnsanlığın huzuru ve mutluluğu için tüm İslam aleminin birlik olması gerektiğine değinen Başkan Başdeğirmen; “Dün Bosna'da yapılanları unutmadığımız gibi Filistinli kardeşlerimize yapılanları  asla unutmayacağız. Ceddimizin yıllarca hizmet ettiği gönül coğrafyamızda yeniden huzuru tahsis etmek, insana ve insanlığa hayırlı hizmetler etmeyi bizlere nasip etsin" dedi.   

Isparta Belediye Meclisindeki Filistin’e destek, İsrail’e tepki konuşmaları Kur’anı Kerim okunması ve yapılan dua ile son buldu. 

 

 

 


Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °