Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Isparta Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Sinan Aydın’dan; Ispartalılara ‘Duyarlılık’ Çağrısı

Isparta Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Sinan Aydın’dan; Ispartalılara ‘Duyarlılık’ Çağrısı

ISPARTA 29.12.2023 16:53:00 0
Isparta Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Sinan Aydın’dan;  Ispartalılara  ‘Duyarlılık’  Çağrısı

Isparta Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Sinan Aydın, yılbaşı öncesinde vatandaşlara "Yerel esnafa sahip çıkalım" çağrısında bulundu.

Bir yılı daha geride bırakmamıza sadece iki gün kaldı. Dolayısıyla, yılbaşı öncesinde Isparta’nın çarşı-pazarı da hareketlendi. 

BAŞKAN AYDIN; “YILBAŞI 

ALIŞVERİŞLERİNİZDE YEREL 

ESNAFI TERCİH EDİN” 

Medya32.com Sahibi Yunus Özler’e özel açıklamalarda bulunan Isparta Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Sinan Aydın, hareketlenmenin zincir marketler yerine yerel esnafta olması gerektiğine dikkat çekerek, tüm vatandaşları bu konuda duyarlı olmaya davet etti. 

“KALKINMANIN YERELDEN 

BAŞLADIĞINI ÇOK İYİ BİLİYORUZ” 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Isparta Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Sinan Aydın; “Zincir marketler yerine yerel esnafı tercih etmeliyiz. Zira, yerel kalkınmaya büyük önem veriyoruz ve ülke olarak kalkınmanın yerelden başladığını hepimiz biliyoruz. Yerel esnaf kalkınırsa ülke kalkınır. Onun için vatandaşlarımızdan yılbaşı alışverişlerini mahalle, sokak ve caddelerimizdeki yerel esnaflardan yapmalarını rica ediyoruz" dedi.

“BÜYÜK MARKETLERİN OLMAYA BİLİR AMA 

YEREL ESNAFIMIZIN SİZE İHTİYACI VAR” 

Başkan Sinan Aydın; “Yılbaşı alışverişlerimizi Ispartalı esnaftan yapalım. Bu aralar zincir marketlerde yoğunluğun olduğunu hepimiz görüyoruz. Paramız dışarıya değil içeriye gelsin. Isparta’nın parası Isparta’mızda kalsın. Yerel esnafın buna ihtiyacı var. Bu özel günde de vatandaşlarımızın yerel esnafa sahip çıkmasını istiyoruz" ifadelerini kullandı.

“YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN” 

Isparta Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Sinan Aydın, şimdiden Isparta esnaf kesimi başta olmak üzere tüm Isparta halkının yeni yılını kutladığını sözlerine ekledi. 


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °