Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Isparta Ak Parti’den Kongreye Akın

Isparta Ak Parti’den Kongreye Akın

ISPARTA 7.10.2023 15:03:00 0
Isparta Ak Parti’den Kongreye Akın

Ak Parti Aydın Teşkilatı, milletvekilleriyle birlikte partinin 4. Olağanüstü Büyük Kongresi için Ankara Spor Salonunda yerini aldı. 

Adalet ve Kalkınma Partisi'nin ( AK Parti) 4. Olağanüstü Büyük Kongresi, “İlk günkü aşk ve heyecanla hep yeni hep ileri” sloganıyla bugün Ankara Spor Salonu'nda gerçekleşiyor. 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılarak bir konuşma yaptığı kongrede partinin Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyeleri, delegelerin şu saatlerde kullanılan oylarla belirlenecek. AK Parti'nin A Takımı'nın netleşmesiyle birlikte yerel seçim startı verilecek. 

ISPARTA AK PARTİ’DEN

KONGREYE AKIN

Kongrede salonu tam kapasite dolarken, AK Parti Isparta Teşkilatı da kongreye akın etti. Kongrede oy kullanmaya haiz İl Başkanı Serkan Keskin, Milletvekili Isparta Milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz ve Osman Zabun, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Ak Parti Isparta Kadın Kolları Sevim Köse ve Gençlik Kolları Başkanı Talha Güler ve diğer üst kurul delegelerinin yanı sıra ilçe başkanları, il ve ilçe yöneticileriyle birlikte eski başkanlar da kongrede yerlerini aldı.

 


Anahtar Kelimeler: Isparta Parti’ Kongreye
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °