Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Isparta Ak Parti’de Temayül Heyecanı

Isparta Ak Parti’de Temayül Heyecanı

ISPARTA 25.11.2023 12:06:00 0
Isparta Ak Parti’de  Temayül Heyecanı

Ak Parti’de Isparta Belediye Başkan adaylığı için teşkilat değerlendirmesi dün akşam yapılırken, temayül yoklaması ise bugün yapılacak. Oylama saat 10.00 ila 16.00 saatleri arasında. 

Isparta ile ilçe ve belde belediye başkan aday adayları teşkilat temayülüne katılacak. 26 Kasım Pazar günü yani bugün  IYAŞ Süleyman Demirel Kongre ve Sergi Sarayı’nda aday adayları için temayül yapılacak. Isparta Belediye Başkan aday adayları için 400’e yakın kişi oy kullanacak.

ADAY ADAYI SAYISI ARTIYOR 

Ak Parti’de Isparta Belediye Başkanlığı için şuana kadar 2 kişi aday adayı oldu. Bu sayının başvuru süresinin sonuna kadar artması bekleniyor. 

PAZAR GÜNÜ 

TEMAYÜL YAPILACAK

Pazar günü IYAŞ Süleyman Demirel Kongre ve Sergi Sarayı’nda tüm aday adayları için temayül yapılacak. Isparta merkezin yanında 12 ilçe ve 9 belde belediye başkan adayları da temayül yoklamasında teşkilat mensuplarının değerlendirmesinden geçecek. Temayül yoklamasında AK Parti üyeleri açılacak ekrana sadece aday adayı olan isimleri değil belediye başkan adayı olmasını istedikleri farklı isimleri de yazabilecek. 

ISPARTA’DAKİ TEMAYÜLÜ HASAN 

TURAN KOORDİNE EDECEK 

Öte yandan, tüm illerdeki temayüllere görevlendirme yapan Ak Parti Genel Merkezi, Isprata7da yarın yapılacak olan temayül için Ak Parti İstanbul Milletvekili ve TBMM İdari Amiri Hasan Turan’ı görevlendirdi. Yarın Isparta’ya gelecek olan Turan, temayülde koordinatör Milletvekili olarak görev yapacak. 


Anahtar Kelimeler: Isparta Parti’ Temayül Heyecanı
Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °