Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Isparta Ak Parti’de İkinci Belediye Başkanı Aday Adayı; Özkutlu da Aday Adaylığını Açıkladı

Isparta Ak Parti’de İkinci Belediye Başkanı Aday Adayı; Özkutlu da Aday Adaylığını Açıkladı

ISPARTA 22.11.2023 17:18:00 0
Isparta Ak Parti’de İkinci Belediye Başkanı Aday Adayı;  Özkutlu da Aday  Adaylığını Açıkladı

Ak Parti Isparta İl Başkanı Serkan Keskin’den sora Isparta’da aynı partiden ikinci aday adayı Ramazan İrfan Özkutlu oldu. İl Başkan Yardımcısı Özkutlu, dün yaptığı basın toplantısı ile Belediye Başkan aday adayı olduğunu resmen duyurdu. 

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler için süreç işliyor. Bu doğrultuda, yerel yönetimlerde görev almak isteyen isimler de tek tek ortaya çıkmaya başladı. 

KESKİN’DEN SONRA ÖZKUTLU 

Bilindiği gibi, geçtiğimiz günlerde Ak Parti Isparta İl Başkanı Serkan Keskin 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde partisinden Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıklamıştı. Dün de aynı partide İl Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Ramazan İrfan Özkutlu yaptığı basın toplantısı ile Belediye Başkan aday adayı olduğunu resmen duyurdu. 

ÖZKUTLU; “ISPARTA’YA HİZMETE TALİBİM” 

Çok sayıda partili ve Özkutlu’nun yakın çevresinin katıldığı toplantıda konuşan Ramazan İrfan Özkutlu şunları söyledi; “Sevgili Ispartalılar, teşkilatımızın değerli mensupları ve basınımızın güzide temsilcileri, Yıllardır AK Parti'nin bir üyesi olarak Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın yol arkadaşı olarak Isparta'mızın her köşesinde vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyip çözüm üretmek için teşkilatımızda görev aldım. Teşkilat tecrübem ve sizlerin teveccühü ile Ak Parti Isparta belediye başkanlığına aday adayı olarak huzurlarınızdayım. Milli ve manevi değerlerimizin en güzel yansıtıldığı, kültür, sanat ve doğa ile iç içe olan gül ve lavanta kokularının arasında adeta bir cenneti andıran Isparta'mızı, daha da güzelleştirmek ve marka şehirlerarasına girmesi için var gücümüzle çalışacağız. Sen ben olgusu olmadan, Isparta'nın hak ettiği hizmeti daha da ileriye götürmek için tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz. Sorunları çözmek ve modern bir şehir oluşturmak için projeler üreteceğiz. Kendi değerlerimize sahip çıkarken, teknolojiyi de en iyi şekilde kullanarak hizmet edeceğiz. Bu süreçte, siz değerli Isparta halkının güveni ve teşkilatımızın desteği her şeyden önemlidir. Sizlerin düşüncelerini, isteklerinizi ve önerilerinizi dikkate alacağız ve katılımcı bir yaklaşımla şehrimizi birlikte yöneteceğiz. Bunu sağlamak için, şeffaflık ve adaleti en temel prensiplerimiz olarak benimsemiş olduğumuzu da vurgulamak isterim. Sevgili gençler, sizlere daha iyi bir gelecek sunabilmek için yola çıktık. Birlikte çalışarak, birlikte kararlar alarak, güzel ve yaşanabilir bir Isparta'yı hep birlikte inşa edeceğiz. Sizlere ve gelecek nesillere huzur ve refah sağlamak için buradayız. Sizlerle birlikte, Isparta'nın güzelliklerini koruyacak, çağdaş, medeni ve güvenli bir şehir inşa edeceğiz. Isparta'mızı daha da ileriye taşımak için bir adım atmanın heyecanını yaşıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, Ak Parti Isparta Belediye Başkanı aday adayı olarak sizlerin huzurunda bulunmaktan onur duyduğumu ifade etmek istiyorum. Desteklerinizle birlikte, güçlü bir Isparta için yola çıktık ve bunu hep birlikte başaracağız. Hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyor, TÜRKİYE YÜZYILI ŞEHİRLERİ İÇİN DURMAK YOK YOLA DEVAM DİYORUZ…” dedi. 


Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °