Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Isparta AGD ve Can Suyu Deprem gönüllüleri yola çıktı

Isparta AGD ve Can Suyu Deprem gönüllüleri yola çıktı

ISPARTA 8.02.2023 09:53:00 0
Isparta AGD ve Can Suyu  Deprem gönüllüleri yola çıktı

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Isparta Şubesi ve Can Suyu Derneği Isparta Şubesi üyesi 15 kişilik Gönüllü Ekibi Hatay ve Adıyaman deprem bölgesine doğru yola çıktı. 

Bugün sabah itibarıyla Isparta’dan 15 kişilik Gönüllü Grubunun başta Hatay olmak üzere deprem bölgesine sevk edildiğini ifade eden Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Isparta Şubesi Başkanı Mustafa Başgül ile Can Suyu Derneği Isparta Şubesi Başkanı Rafet Yüksel; “Bizler zor günde halkımızın yanındayız. Gönüllülerimize teşekkür ediyoruz” dediler. 

YARDIM SEFERBERLİĞİ SÜRÜYOR…

Türkiye’yi yasa boğan deprem afetinin ardından tüm yurtta olduğu gibi Isparta’da da yardım çalışmaları sürüyor. Yurdun dört bir yanından deprem bölgesine insani seferberlik başlarken, Isparta Valiliği koordinesinde adeta seferber olan vatandaşlar, temel yaşam malzemelerinden oluşan yardım paketlerini depremzedelere ulaştırmak üzere belediyeye teslim ediyor. 

ISPARTA AGD VE CAN SUYU 

DEPREM GÖNÜLLÜLERİ YOLA ÇIKTI

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Isparta Şubesi ve Can Suyu Derneği Isparta Şubesi üyesi 15 kişilik Gönüllü Ekibi Hatay ve Adıyaman deprem bölgesine doğru yola çıktı. Gönüllü Grubu Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Isparta Şubesi Başkanı Mustafa Başgül ile Can Suyu Derneği Isparta Şubesi Başkanı Rafet Yüksel tarafından uğurlandı. 

 

 


Anahtar Kelimeler: Isparta Deprem gönüllüleri çıktı
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °