Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Isparta 15 Temmuz Birlik ve Dayanışma Derneği’nden; Milletvekili Gökgöz’e Ziyaret

Isparta 15 Temmuz Birlik ve Dayanışma Derneği’nden; Milletvekili Gökgöz’e Ziyaret

ISPARTA 22.06.2023 19:55:00 0
Isparta 15 Temmuz Birlik ve Dayanışma Derneği’nden;  Milletvekili Gökgöz’e Ziyaret

Isparta 15 Temmuz Birlik ve Dayanışma Derneği Başkanı Ramazan Çapan ve Yönetim Kurulu üyeleri, 14 Mayıs Milletvekili Genel Seçimlerinde 28. Dönem Isparta Ak Parti Milletvekili seçilen ve Milletvekilliğinde ikinci dönemini yaşayan Mehmet Uğur Gökgöz’ü TBMM’deki makamında ziyaret ettiler. 

Kabullerinden dolayı Milletvekili Gökgöz’e teşekkür ettiklerini ifade eden Isparta 15 Temmuz Birlik ve Dayanışma Derneği Başkanı Ramazan Çapan, ziyarette yaptığı konuşmada, “Sayın vekilim. Öncelikle şahsım ve derneğim adına hayırlı uğurlu olsun diyor, görevinizde başarılar diliyorum” dedi. 

Milletvekili Gökgöz’de konuşmasında Isparta 15 Temmuz Birlik ve Dayanışma Derneği yöneticilerinin şahsını ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “15 Temmuz hain darbe gecesi hem Isparta halkı darbeci hainlere gereken cevabı vermiştir. Isparta’mız tüm Türkiye’de olduğu gibi 15 Temmuz hain darbe gecesi çok büyük badireler atlatmıştır ve Allah’ın izniyle de bu badirelerin üstesinden gelmiştir. O gece 251 vatandaşımız şehadet şerbeti içerken, binlerce vatandaşımız da yaralanıp Gazi oldu. Bu hainlik tarih boyunca unutulmayacaktır. Bütün şehitlerimize bir kez daha Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyoruz. İnşallah 15 Temmuz gibi ihanet süreçleri bir daha yaşanmaz. Bu zor coğrafyada milli birlik ve beraberliğimizi muhafaza ederek çok büyük badireler atlattık, bundan sonra da birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışanlara da hiçbir zaman izin vermeyeceğiz" diye konuştu.

Isparta 15 Temmuz Birlik ve Dayanışma Derneği Başkanı Ramazan Çapan ve Yönetim Kurulu üyeleri daha sonra MHP Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez ve Burdur Ak Parti Milletvekili Mustafa Oğuz’u da TBMM’deki odasında ziyaret ettiler. 


Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °