Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Isparta Ziraat Odası organizesinde; Çiftçilerden Mehmetçiğe Atlı ve Traktör Konvoylu destek

Isparta Ziraat Odası organizesinde; Çiftçilerden Mehmetçiğe Atlı ve Traktör Konvoylu destek

ISPARTA 9.03.2020 07:17:00 0
Isparta Ziraat Odası organizesinde; 
Çiftçilerden 
Mehmetçiğe
Atlı ve Traktör 
Konvoylu destek
Ispartalı çiftçiler, Suriye’de ve ülkenin diğer sınırlarında ülkemizi korumak için gece gündüz çalışan Mehmetçiklerimiz için At ve Traktörlerden oluşan konvoy oluşturdu. Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk; “Her daim ordumuzun yanındayız” dedi.
 
Isparta Ziraat Odası organizesinde; çiftçiler gerek atlarıyla gerekse traktörleriyle ellerinde Türk Bayraklarıyla konvoy yaparak şehirde dolaşıp Türk Silahlı Kuvvetlerine olan desteklerini gösterdiler.
SELÇUK; “HER DAİM
MEHMETÇİĞİMİZİN ARKASINDAYIZ”
Dün saat 12.00’de Karayolları Kavşağında buluşan çiftçiler daha sonra konvoy halinde at ve traktörleriyle şehir turu yaptı. Söz konusu etkinlikle ilgili olarak gazetecilere bir açıklama yapan Isparta Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk, son zamanlarda yaşanan şehit olaylarının kendilerini son derece üzdüğünü belirterek; “Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı Mehmetçiklere acil şifalar diliyorum. Böylesine zor günlerde askerimizin moralinin yüksek tutulması lazım. İşte biz de bu noktadan hareketle Türk Silahlı Kuvvetlerinin yanında olduğumuzu göstermek için çiftçilerimiz ve yönetim kurulumuzla ortak traktör ve atlarla konvoy yapıyoruz.

“ELLERİMİZDE ŞANLI TÜRK BAYRAKLARIYLA MEHMETÇİĞİMİZE DESTEK VERİYORUZ”
Çiftçilerimizi traktörlerine Şanlı Türk bayrağımızı takarak konvoyumuza katıldılar. Atlarıyla gelen çiftçilerimiz ellerinde Türk Bayraklarıyla konvoyumuza katıldılar. Yaklaşık 100 traktör bekliyoruz. Ancak, bu kadar katılım olmayabilir, malum iş zamanı. Ben, gelen gelmeyen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
 

Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °