Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Isparta Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk’tan; Yeni Yıl Mesajı

Isparta Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk’tan; Yeni Yıl Mesajı

ISPARTA 1.01.2022 07:01:00 0
Isparta Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk’tan; 
Yeni Yıl 
Mesajı
Isparta Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
 
Başkan Selçuk, yeni yılda, 2022 yılının ülkeye ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur, mutluluk getirmesini, dünyanın ortak sorunlarının çözülmesi için yeni bir başlangıç oluşturmasını diledi.
 
Isparta Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk mesajında; “2021 yılı pandemi, ekonomik kriz gibi etkenlerle hepimiz için oldukça zor geçen bir yıl oldu. 2021 yılını geride bırakırken, diliyorum ki 2022 yılı yüreğimizde yeni umutları, yeni hedefleri çağdaş ve aydınlık yarınları yeşerten bir yıl olsun. Ülke olarak hem hüzünlü hem de yorucu bir sene geçirdik.
 
Yaşadığımız bu kötü günler bizlere birliğin, beraberliğin, dayanışmanın, demokrasinin ve özgürlüklerin önemini bir kez daha hatırlattı. 2021 yılında meydana gelen doğal afetler, seller ve yangınlar ise çevremizi ve doğamızı korumanın değerini anımsattı.
 
Bu duygu ve düşüncelerle, Değerli Ispartalı hemşerilerimizin, Kıymetli fedakâr Çiftçilerimizin, bu coğrafyaya hizmet eden tüm çalışanlarımızın, cennet vatanımız uğruna canlarını feda eden bütün şehitlerimizin yakınlarının, kahraman gazilerimizin, yeni yılını en samimi duygularımla tebrik ediyor, 2022 yılının ülkemize ve milletimize sağlık, huzur, mutluluk ve başarı getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °