Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Isparta Yeni Yılı; ‘GÜNEŞLİ’ Karşıladı

Isparta Yeni Yılı; ‘GÜNEŞLİ’ Karşıladı

ISPARTA 1.01.2021 21:31:00 0
Isparta Yeni Yılı; 
‘GÜNEŞLİ’ 
Karşıladı
Koronavirüs salgını gölgesinde yeni yılı karşılayan Isparta’da 2021 yılının ilk günü hava parçalı bulutlu ve güneşli geçti. Hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyreden şehirde yetkililer, vatandaşların sıcak havaya güvenip dışarı çıkmamaları konusunda uyardı.
 
Türkiye’de yıl boyunca hava sıcaklığının en yüksek yaşandığı kentlerden biri olan Isparta, yeni yılı da güneşli karşıladı. Yeni yılın ilk gününde sabah sisli ve puslu bir şekilde güne başlayan Isparta’da öğle saatlerinde ise güneş kendini gösterdi.
“GÜNEŞLİ HAVAYA İNANIP KENDİNİZİ
DIŞARI ATMAYIN, CEZA YERSİNİZ”
Söz konusu güneşli hava Isparta’nın tüm ilçelerinde de etkili oldu. Tüm dünyada görülen Koronavirüs salgını dolayısıyla alınan tedbirler kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle yeni yıla evlerinde giren Ispartalılar, güneşli havaya rağmen dışarı çıkamayarak güneşi evlerinden izledi. Bu günlük – güneşlik havayı kayıt altına alan vatandaşlar, güneşli günün görüntülerini sosyal medya hesaplarından paylaştı. Güneşli günlerin Cumartesi, Pazar ve Pazartesi günleri de devam edeceğini belirten yetkililer, hafta sonu sokağa çıkma yasağının olduğunu da hatırlatarak vatandaşların güneşli havaya aldanıp kendilerini dışarı atmamaları konusunda uyardı.

Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °
Pazartesi 26.3 ° / 14.1 °