Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Isparta’ya Telefon Sektöründe Yeni Bir Mağaza; TAMİRCİBEY İletişim Hizmete Girdi

Isparta’ya Telefon Sektöründe Yeni Bir Mağaza; TAMİRCİBEY İletişim Hizmete Girdi

ISPARTA 22.03.2022 13:57:00 0

Isparta’ya Telefon Sektöründe Yeni Bir Mağaza; 
TAMİRCİBEY 
İletişim Hizmete 
Girdi
Isparta’da uzun süre Cep Telefonu Tamirciliği üzerinde çalışma yapan Ali Yağız, Belediye İşhanı zemin katında ‘Tamirci Bey İletişim’i açtı.
 
Isparta yeni bir İletişim Mağazasına kavuştu. İşletmeciliğini Ali Yağız’ın yaptığı Tamirci Bey İletişim Telefon Mağazası hizmete girdi.
YAĞIZ; “ISPARTA’YA YENİ BİR İŞYERİ
KAZANDIRMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ”
Kaymakkapı Meydanı Belediye İşhanı Zemin Kat No: 58 (Belediye İşhanı’nın Kültür Sitesi Tarafındaki Girişi) adresinde hizmet vermeye başlayan Tamirci Bey İletişim Sahibi Ali Yağız, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, Isparta’da uzun süredir telefon tamirciliği diğer bir deyişle Teknik Servis konusunda zaten hizmet vermekte olduğunu belirterek; “İlimize güzel bir mağaza kazandırmanın mutluluğunu yaşıyorum.
“TELEFON TAMİRİ
VE SATIŞI YAPIYORUZ”
Mağazamızda başta her türlü telefon tamiri yapılmakta olup, yine her türlü telefon çeşitleri ve aksesuarları bulunmaktadır. Tüm Isparta halkımızı işyerimize bekliyor, teşekkür ediyoruz” dedi.
YUNUS ÖZLER’DEN
BAŞARI MESAJI
ÖZLER Ajans Basın – Yayın, Reklam ve Tanıtım Hizmetleri (Medya32) olarak, biz de Tamircibey İletişim Sahibi Ali Yağız’ı tebrik ediyor, başarılar ve hayırlı işler diliyoruz.
YUNUS ÖZLER






Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °