Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

ISPARTA’YA ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ ŞEHİDİMİZ VAR ISPARTAM

ISPARTA’YA ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ ŞEHİDİMİZ VAR ISPARTAM

ISPARTA 14.05.2021 18:43:00 0
ISPARTA’YA ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ 
ŞEHİDİMİZ VAR ISPARTAM
Gelendost Çaltı Köyünden Uzman Çavuş Yasin Can Özdamar, Kuzey Irak’ta bölücü terör örgütü PKK ile güvenlik güçlerimiz arasında çıkan çatışma sonrasında şehit düştü.
 
UZMAN ÇAVUŞ ÖZDAMAR ASLANLAR
GİBİ VATANINI SAVUNURKEN ŞEHİT DÜŞTÜ
Türkiye Cumhuriyeti Devletinin içerde ve dışarda hain düşmanlarla mücadelesi tüm hızıyla devam ediyor. İşte bunlardan birisi de bugün Kuzey Irak’ta bölücü terör örgütü PKK ile yapıldı. Güvenlik güçlerimiz ile teröristler arasında çıkan çatışmada Gelendost ilçesine bağlı Çaltı Köyünden Uzman Çavuş Yasin Can Özdamar şehit oldu.
ŞEHİT ÖZDAMAR YARIN ÇALTI
KÖYÜNDE DEFNEDİLECEK
Şehit Uzman Çavuş Yasin Can Özdamar’ın 15 Mayıs 2021 Cumartesi günü (yarın) sabah saatlerinde uçakla Isparta’ya getirileceği ve memleketi Çaltı köyünde son yolculuğuna uğurlanacağı öğrenildi.
BELEDİYE BAŞKANI
BAŞDEĞİRMEN’DEN
BAŞSAĞLIĞI MESAJI
Öte yandan, Şehit Uzman Çavuş Yasin Can Özdamar ile ilgili olarak Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen bir başsağlığı mesajı yayınladı.
Başkan Başdeğirmen mesajında; “Kuzey Irak’ta bölücü terör örgütü PKK ile güvenlik güçlerimiz arasında çıkan çatışma sonrasında şehit düşen hemşehrimiz Uzman Çavuş Yasin Can Özdamar’a Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.
Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden kahraman şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile yüce milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyorum” dedi.
 

Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °