Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Isparta’ya özgü tebrik kartları hazırlanacak

Isparta’ya özgü tebrik kartları hazırlanacak

ISPARTA 27.12.2017 07:45:00 0
Isparta’ya özgü tebrik kartları hazırlanacak
PTT Başmüdürü Hüseyin Öztürk, birçok ilde kendi tarihi ve doğal güzelliklerini yansıtan tebrik kartlarının olduğunu ifade ederek, Isparta’ya özgü de bir çalışma yapılacağını söyledi. Öztürk, “Geldiğimde arkadaşlara ilk talimatım Isparta’daki güzelliklerden oluşan kartların hazırlanması oldu. Isparta için bu kartları hazırlatacağız” dedi.
Öztürk ayrıca araç filolarını yeni aldıkları 10 motosikletle genişlettiklerini, elma, kiraz, ceviz gibi yöresel ürün gönderilerinde de yüzde 25 indirim uyguladıklarını duyurdu.
 
 
PTT Başmüdürü Hüseyin Öztürk, dün düzenlediği basın toplantısında PTT’nin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Dağıtım sorununu çözmek adına araç filolarına 10 yeni motosiklet kazandırdıklarını ifade eden Öztürk, Isparta’nın güzelliklerini gözler önüne serecek olan tebrik kartlarının da hazırlanacağını söyledi. Öztürk, yöresel ürün gönderilerinde de yüzde 25 indirim uygulandığını duyrdu.
ISPARTA’YA ÖZGÜ TEBRİK KARTLARI HAZIRLANACAK
Şehirlere özgü hazırlanan tebrik kartlarına dokunulması ve bunların saklanmasının çok ayrı bir duygu olduğunu ifade eden PTT Başmüdürü Hüseyin Öztürk, “Bu kartlarımız tüm işyerlerimizden alınabilir. Zaman zaman okullara giderek öğrencilerimize dağıtıyoruz. Mardin’de bizzat bu kartlardan yaptırdım. Geldiğimde arkadaşlara ilk talimatım Isparta’daki güzelliklerden oluşan kartların hazırlanması oldu. Mardin’de yaptırdığımızda gelen turistler alıp oradan gönderirlerdi. Isparta için de bu kartları hazırlatacağız. Mardin’e nasıl hizmet verdiysek Isparta’mıza da 10 katını vereceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Ulaşamayacağımız nokta olmayacak. 2,5 ay içerisinde önemli ölçüde işlem ve adet sayılarına hareket getirdik. Gönen merkezimizi boya yaptırdık, tabelalarını asıyoruz” dedi.
YÖRESEL ÜRÜN GÖNDERİLERİNE YÜZDE 25 İNDİRİM
Öte yandan yöresel ürün gönderilerinde indirim uyguladıklarını anlatan Öztürk, “Elma, ceviz, kiraz mevsiminde kiraz, kuru üzüm, badem ürünlerinin gönderiminde yüzde 25 oranında indirim uyguluyoruz. Yılbaşına kadar da hediye gönderilerinde yüzde 25 indirim söz konusu. Gül hasat zamanında da gül ürünlerine indirim yapacağız. Sıvı ürün sevklerinde sıkıntılar oluyor. Patladığı taktirde diğer ürünlere zarar vermemesi lazım. Onlara da uygun ambalaj olması halinde bir katkımız olacak. Ayrıca E ticaret olarak pttavm hizmetimiz var. Güneykent Belediye Başkanımızla görüştük. Onları da pttavm müşterisi yapıyoruz. Oradaki bayanlarımız kendi ürettikleri ürünleri internet üzerinden pttavm’de pazarlayacaklar. Dünya ve ülkemizden sipariş gelmesi halinde o ürünleri ulaştıracağız. Bu da güzel bir uygulama olacak. Koza firması da pttavm müşterisi olacak. Bine yakın ürünü internet üzerinden ülkemize dünyaya pazarlayacak” diye konuştu.
ARAÇ FİLOSUNA YENİ 10 MOTOSİKLET İLE KİRALAMA USULÜYLE 3 ARAÇ KATILDI
Diğer taraftan araç filolarını genişlettiklerini ifade eden Öztürk, sözlerini şöyle sürdürdü: “Kiralama usulüyle 3 araç aldık. Bir tanesini merkeze, bir tanesini Eğirdir bir tanesini de Gelendost merkeze verdik. Yalvaç merkezimizin kargo aracı yoktu onu da kiralama yoluyla aldık. 10 tane motosiklet aldık. Mobilize dağıtım yapılacak. Hem zamandan kazanacağız hem de hızlıca dağıtım yapılacak. Dağıtım aracımız 46’ya çıktı. 10 tane daha motosiklet ilave ediyoruz. Dağıtıcılarımızın yaya gidip gelmesi zaman alıyor. Motosikletlerle dağıtım daha hızlı olacak. Dünya standartlarında ne varsa bizde de var.

2018’DE PTT BANK KURULACAK
2018’de her İle bir PTT Bank kurulacak. Yatırım bankacılığına dönüyoruz. Bankacılığın yüzde 90 işlemlerini biz yapıyoruz. 7 banka adına da aracılık yapıyoruz ve kredi veriyoruz. Her İle PTT Bank kurarsak yatırım bankacılığına dönüşüyoruz. Mevduatta toplayabileceğiz. Onun çalışmaları da devam ediyor. Belki Gülkent merkezimizi PTT Bank olarak düzenleme imkanımız olacak. Bizde havale ve transfer ücretleri çok düşüktür. Yurtdışına döviz transferini de yapıyoruz. 40 bin çalışanımız var, 15 bin işyerinde hizmet veriyoruz. Hedefimiz 2023’e kadar 100 bin personel istihdamıdır.”
 
 
 
 

Anahtar Kelimeler:
Pazar 25 ° / 14.1 °
Pazartesi 26.3 ° / 14.1 °
Salı 27.2 ° / 13.9 °