Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Isparta Voleybol İl Temsiliği’ne; Yeniden Abdurrahman Akçil Atandı

Isparta Voleybol İl Temsiliği’ne; Yeniden Abdurrahman Akçil Atandı

ISPARTA 19.01.2022 15:50:00 0
Isparta Voleybol İl Temsiliği’ne; 
Yeniden 
Abdurrahman
Akçil Atandı
Federasyon seçimleri sonunda voleybol il temsilcilerini atayan Türkiye Voleybol Federasyonu, Isparta’da bir yıldır bu görevi başarıyla yürüten voleybol il temsilciliği görevine yeniden Abdurrahman Akçil’i atadı.
 
AKÇİL YENİDEN İL TEMSİLCİSİ OLDU
Konu ile ilgili olarak edinilen bilgilere göre; Federasyon seçimleri sonunda voleybol il temsilcilerini atayan Türkiye Voleybol Federasyonu, Isparta için kararını verdi. Daha önce yine İl Temsilcisi olarak görev yapan ve Isparta voleyboluna önemli hizmetlerde bulunun Abdurrahman Akçil’i Isparta Voleybol İl Temsilcisi olarak atandığını duyurdu.
AKÇİL; “AMACIM, ISPARTA VOLEYBOLUNU BULUNDUĞU
NOKTADAN DAHA YUKARILARA TAŞIMAKTIR”

İkinci defa Isparta Voleybol İl Temsilcisi olarak atanan Abdurrahman Akçil, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bilindiği gibi, geçtiğimiz yıl da Isparta Voleybol İl Temsilciliği görevini ben yapmıştım. Bir yıllık görev sürem dolduğu için Federasyonumuz tekrar beni aynı göreve uygun gördü. Ben buradan başta Voleybol Federasyonu Başkanımız sayın Mehmet Akif Üstündağ başta olmak üzere tüm Federasyon yetkililerimize teşekkür ediyorum. Amacım; bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Isparta’da voleybol sporunu bulunduğu noktadan daha yukarılara taşımaktır” dedi. 

Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °